Urmarim dezvoltarea sanatoasa a cainelui tau si de asta ii oferim hrana uscata de cea mai buna calitate

Misiunea noastra este livrarea unei nutritii sanatoase prin tipurile de hrana pentru caini superpremium pe care le punem la dispozitie. Prin selectarea celor mai bune  brand-uri de mancare uscata pentru caini precum Royal CaninPetkultDevoraBoschAcanaAdvanceCanaganHill’s Science Plan, bogate in proteine, lipide, carbohidrati, amino-acizi, acizi grasi, minerale, vitamine si oligoelemente, ai posibilitatea de a alege hrana uscata potrivita cainelui tau.

Hrana uscata pentru caini

Noi hranim relatia dintre stapan si animalul sau prin furnizarea de hrana uscata potrivita pentru orice caini!

Hrana uscata pentru caini asigura o alimentatie completa, o digestibilitatea ridicata cu un aport optim de proteine si calorii pentru a corespunde cerintelor nutritionale ale cateilor. Toate produsele noastre au specificatii clare si se potrivesc tuturor cainilor, in functie de varsta, greutate, rasa si nivelul energetic. Astfel, Animax detine hrana uscata pentru caini si mancare premium si superpremium pentru caini.

De ce sa cumperi hrana uscata pentru caini de la Animax:

  • Pentru ca la noi ai intotdeauna garantia calitatii
  • Pentru ca gasesti cea mai vasta gama de branduri ce furnizeaza mancare uscata de calitate potrivita pentru orice fel de caini
  • Pentru ca beneficiezi de livrare gratuita Pentru hrana uscata de care are nevoie cainele tau
  • Pentru ca ai retur gratuit
  • Pentru ca beneficiezi de suport online si de consultanta ori de cate ori ai nevoie

By Aber