Relaxează-te și destresează-te creând un tablou superb cu diamante

Viața cotidiană agitată este adesea un pericol pentru sănătate, de aceea medicii recomandă activități care reduc stresul. Între aceste activități se află și crearea de tablouri de tip goblen cu diamante care se lipesc. Este o modalitate plăcută și creativă, ușor de lucrat care ajută la concentrare, la exersarea răbdării, dar mai ales la reducerea stresului. Este dovedit faptul că prin activități cu instrucțiuni clare și reguli bine definite, creierul găsește un oarecare confort în procesul de creație al produsului final, nemaifiind nevoie pe ce trebuie să facă, ci pe cum, trebuie să facă.

Este o activitate foarte interesantă și captivantă deoarece se pleacă de la o imagine, iar mai apoi, aceasta este prelucrată în așa fel încât fiecare punct de goblen să corespundă , cât mai fidel, ca poziționare și nuanță, unui pixel din imaginea aleasă.

De asemenea este foarte plăcut să vezi cum, sub ochii tăi, ca rezultat al muncii mâinilor tale, ia naștere o imagine vie, obținută prin dibăcie, răbdare și îndemânare. Totodată ajută și la consolidarea voinței. După primele minute este posibil să apară plictiseala, mai ales pentru că este o muncă migăloasă, căreia nu îi vezi efectele în câteva minute, însă la final, chiar dacă procesul ți se va părea greu, rezultatul va arăta faptul că ești capabil să duci la bun sfârșit ceea ce ai început, iar satisfacția este pe măsura efortului.

Goblen cu Diamante – Icoane

Sunt ușor de realizat

Pentru a lucra un astfel de desen vei primi kitul complet. Tabloul este acoperit cu o folie de protecție. Ea va fi înlăturată pe măsură ce lipești diamantele. Alegi mărgelele pe care vrei să le folosești, identifici codul corespunzător de pe tablou, le pui pe suport și îți iei pixul. Introduci pixul în adeziv, iei câte un stras și le lipești pe tablou. Rând pe rând vei termina mărgelele, iar când tabloul este gata vei fi uimit de rezultatul spectaculos. 

Casa ta va fi personalizată

Aceste desene personalizate te vor ajuta să îți personalizezi locuința. Fie că preferi florile, natura moartă sau temele religioase, acest tablou va aduce un plus de confort în casa ta. Alegi o ramă care îți place și locuința ta va fi mai primitoare. 

Beneficii:

dezvoltă răbdarea

✅nu necesită efort prea mare

reduce stresul

crește îndemânarea

sporește atenția

cultivă creativitatea

 înfrumusețează casa

✅ activitate plăcută pentru petrecerea timpului în familie

Pachetul conține:

  • tablou
  • diamante
  • pix
  • adeziv solid
  • tavă pentru diamante

Specificații:

  • dimensiune: 30 x 40 cm
  • material: strasuri-plastic, tablou-hârtie,carton

By Aber