Salteaua Ergo Comfort este o saltea ergonomică, concepută științific pentru susținerea optimă a coloanei vertebrale și ameliorarea punctelor de presiune. Datorită stratului Ergo, salteaua se adaptează perfect corpului tău. În plus, fermitatea saltelei poate fi ajustată. Are o înălțime de 20 cm, dintre care 2 cm de spumă cu memorie, iar husa este lavabilă. TESTARE GRATUITĂ – 60 de nopți și 15 ani de GARANȚIE EXTINSĂ.

Saltea Ergo Comfort 20 cm fermitate ajustabila Dormeo

În topul celor mai bune saltele ergonomice din Europa

Salteaua Ergo Comfort este cea mai ergonomică saltea a noastră, cu o construcție unică în 5 straturi. Are capacitate de reglare și a fost concepută pentru sușinere maximă și confort optim.

A fost testată de către Institutul German de Ergonomie, fiind clasată printre cele mai bune saltele ergonomice din Europa. Testul a dovedit că salteaua oferă confort, adaptabilitate și un suport excelent. 

Suport optim pentru coloana ta vertebrală

Stratul inovator „ERGO” imită forma coloanei vertebrale, adaptându-se astfel complet la nevoile tale. Susține o postură corectă și oferă un somn odihnitor!

Beneficiezi de confortul de care ai nevoie

 • Salteaua ergonomică: îți oferă suportul de care ai nevoie și se adaptează perfect în funcție de forma corpului tău pentru a-ți menține coloana vertebrală în poziția corectă, astfel ca tu să nu mai simți dureri de spate.
 • Stratul din mijloc – stratul Ergo, inspirat de Kosmodisk, are forma coloanei vertebrale. 
 • Înălțime totală: nucleul, cu o înălțime de 20 cm – 18 cm și 2 cm de spumă cu memorie, dispune de husă pentru un somn odihnitor. 
 • 3 zone de confort pentru susținerea optimă a diferitelor zone ale capului. 
 • Datorită spumei Ecocell și a canalelor de aer adiționale, salteaua Ergo permite circulația optimă a aerului.
 • Saltea antibacteriană și hipoalergenică, potrivită pentru persoanele care suferă de alergii sau astm. 
 • Husă detașabilă și lavabilă pentru un mediu sănătos și curat, fără bacterii, acarieni și mirosuri. 
 • 60 de zile de TESTARE GRATUITĂ și 15 ani GARANȚIE EXTINSĂ.
 • Proprietăți ergonomice testate în Germania la un laborator independent de testare. 
 • Fabricată în Europa.
 • Plata în rate.

Saltea antibacteriană și hipoalergenică, cu husă lavabilă

Spuma cu memorie, cu o husă special concepută, se adaptează perfect corpului tău. Husa dispune de Tratamentul CleanEffect®, care oferă proprietăți împotriva prafului și acarienilor și protecție antibacteriană și antimicrobiană, astfel ca tu să te poți bucura de un somn odihnitor cât mai mult timp. În plus, fibrele de viscoză au proprietăți remarcabile de absorbție a umezelii, care îți vor permite să dormi pe o suprafață uscată și proaspătă. Husa este detașabilă și lavabilă. Igiena reprezintă o parte importantă pentru un somn de calitate, iar un somn odihnitor stă la baza unui sistem imunitar puternic.

Cel mai bun suport natural

Confortul Ergo este potrivit pentru tine dacă

 • ești în căutarea unei saltele care să îți ofere confortul de care ai nevoie
 • ai nevoie ca fiecare parte a corpului să beneficieze de suport optim, indiferent de poziția în care dormi
 • vrei ca fermitatea saltelei să se adapteze nevoilor tale și nu invers
 • doresți protecție împotriva bacteriilor și a prafului
 • ai nevoie de o saltea care să fie reziste ani întregi

și dacă dorești să te bucuri de un somn odihnitor la sfârșitul zilei. 

Venim în ajutorul tău!

Fie că suferi de dureri cronice lombare sau pur și simplu te-ai suprasolicitat în timpul ultimului antrenament, Salteaua Ergo Comfort te ajută să-ți relaxezi gâtul, brațele și picioarele. Nu numai că ameliorează punctele de presiune permițându-ți să dormi mai mult, dar îți oferă și un sprijin ferm al spatelui, astfel ca tu să îți menții coloana vertebrală aliniată, fără dureri de spate. 

De fapt, durerile de spate sunt cauzate de o saltea prea moale sau prea veche, care cedează sub cea mai grea parte a corpului, trunchiul. În mod ironic, durerea de spate reprezintă, de asemenea, motivul pentru care mulți oameni nu pot să aibă un somn profund și odihnitor – ceea ce înseamnă că există o barieră dublă care stă în calea beneficiilor unui somn bun. 

Trei zone de confort oferă suport personalizat pentru diferite părți ale corpului, în funcție de poziția de dormit. Salteaua Ergo se adaptează dupa poziția în care dormi, ceea ce înseamnă că beneficiezi de o susținere optimă a coloanei vertebrale, noapte de noapte, an de an. 

Testată. Aprobată. Excelentă.

Salteaua Ergo Comfort este concepută științific pentru a oferi mai mult suport coloanei tale vertebrale și pentru a ameliora punctele de presiune. Dorim să îți îmbunătățim calitatea vieții oferindu-ți un somn mai bun și mai odihnitor. 

Forma stratului unic de 6 cm a fost inspirat de KOSMODISK® – dispozitiv medical cunoscut pentru proprietățile sale asupra coloanei vertebrale.

Propritățile ergonomice ale saltelei sunt testate în Germania de un laborator independent de testare, cunoscut în întreaga lume.Testul arată ca Salteaua Ergo Comfort oferă suportul și confortul de care ai nevoie. 


Întoarce salteaua pentru a alege nivelul de fermitate pe care ți-l dorești

Salteaua Ergo Comfort vine cu un nucleu reversibil care îți permite să selectezi fermitatea pe care ți-o dorești.

O parte a nucleului este realizată din spumă Ecocell®, moale, de culoare albă, iar cealaltă parte este cocepută din aceeași spumă, dar mai fermă și de culoare albastră. Când stratul mai moale (alb) este în partea superioară, salteaua nu este la fel de fermă ca atunci când stratul albastru este în partea superioară. Acest lucru înseamnă că poți să îți personalizezi duritatea saltelei. 

Prin inversarea nucleului saltelei – salteaua își schimbă fermitatea.

Somn mai odihnitor în 2

Nucleul dublu este o caracteristică unică de care dispune această saltea. Împreună cu partenerul tău poți să alegi fermitatea potrivită (2 nuclee separate în saltele duble, de la 160 cm în sus). Mai mult, împiedică și transferul mișcării. E de domeniul trecutului să te trezești atunci când partenerul tău se mișcă! Prin simpla răsucire a saltelei, poți încerca diferite niveluri de fermitate și confort. În plus, un nucleu dublu te ajută să ai o relație sănătoasă – fiecare se poate bucura de fermitatea dorită a saltelei, iar mișcările pe care le faci în timpul nopții nici nu se simt. Câștig dublu!

Saltea antibacteriană și hipoalergică, cu husă lavabilă

Spuma cu memorie, cu o husă special concepută, se adaptează perfect corpului tău și este extrem de igienică. Viscoza este folosită pentru a elimina umezeala și oferă, totodată, un efect de răcire. De asemenea, adaugă o strălucire subtilă. Husa este, de asemenea, îmbogățită cu tratamentul CleanEffect® – o protecție anti-bacteriană, care luptă împotriva acarienilor și a mirosurilor. Poți spăla foarte ușor husa superioară a saltelei. 

Transport sigur și rapid

Noua saltea îți va fi livrată la ușă într-un sul comprimat și vidat, protejat într-o cutie de ambalare – învelită în DOUĂ straturi de plastic. Toate saltelele noastre sunt comprimate și vidate grație procesului de livrare ecologic și protecției la transport.

By Aber