Robinetul electric Instant pentru bucătărie Rovus reprezintă un mod rapid și accesibil de a te bucura de apă caldă în propria ta bucătărie. Cu un design elegant, perfect pentru bucătărie, robinetul electric te ajută să duci orice sarcină la bun sfârșit, fie că gătești, speli sau prepari băuturi pentru tine și cei dragi ție. Este realizat din oțel inoxidabil, cu afișaj digital pentru control și închidere automată pentru siguranță.

Robinet electric Instant pentru bucătărie Rovus, Dotează-ți bucătăria cu apă caldă

Dotează-ți bucătăria cu apă caldă

Nimănui nu-i place să se spele cu apă rece, dar alimentarea cu apă caldă poate fi o procedură dificilă și costisitoare, fiind nevoie de instalarea unui boiler nou sau de vizita unui instalator. Acum poți beneficia rapid și ușor de apă caldă în bucătărie cu ajutorul noului Robinet electric Instant Rovus.

Bucură-te din plin de apă caldă

În timp ce apa rece are rolul ei în bucătărie, nu este un secret faptul că spălarea legumelor și a veselei este mai eficientă și mai plăcută cu apă caldă. Apa caldă este excelentă pentru a îndepărta petele dificle, grăsimea și murdăria, și, totodată, nu creează disconfort pentru mâini.

Instalează-l și bucură-te de apă caldă

Dispozitivul are la bază o unitate de încălzire proiectată inteligent, integrată într-un robinet elegant. Pur și simplu atașează-l la conducta de apă și bucură-te de apă caldă ori de câte ori ai nevoie pentru gătit, curățenie sau chiar pentru pregătirea unor băuturi calde.

Design ușor de utilizat

Robinetul are un design elegant, ușor de utilizat, cu un singur mâner – în sus pentru apă caldă, în jos pentru apă rece – fără butoane sau comutatoare de care să îți faci griji. Robinetul propriu-zis se rotește (rotație la 360°), astfel încât să poți direcționa apa acolo unde este nevoie.

Control inteligent al temperaturii pentru siguranță

Când mânerul este ridicat, afișajul digital arată temperatura, apa încălzindu-se în doar câteva secunde. Avertismentul de temperatură ridicată păstrează lucrurile în siguranță – afișajul semnalizează când apa atinge 50°C. Pentru a evita supraîncălzirea, sistemul se oprește automat la 90°C, apoi pornește din nou la 70°C și este extrem de ușor să combini apa caldă cu apa rece pentru a obține temperatura dorită.

Realizat din materiale de înaltă calitate, pentru o utilizare pe perioadă îndelungată

Robinetul electric Instant pentru bucătărie Rovus este conceput pentru a furniza apă caldă o perioadă cât mai îndelungată, întrucât este realizat din oțel inoxidabil premium, ce rezistă în timp fără să ruginească. Duza detașabilă permite o curățare rapidă și eficientă în cazul depunerii de calcar, menținând astfel apa caldă pentru momentele în care ai nevoie.

Setul include:

  • 1x robinet
  • 1x manual de utilizare

By Aber