Setul de masă Victory cu 4 scaune, este soluția ideală când doriți să luați masa sau pur și simplu să vă relaxați la un ceai sau o cafea alături de prieteni sau de cei dragi.

Set masa Victory cires cu 4 scaune

Alegerea scaunelor și a mesei, în amenajarea spațiului dining, este esențială pentru că definesc întreaga încăpere unde va fi situată. Spătarul curbat și șezutul capitonat cu burete și tapițat cu material textil al scaunelor și înălțimea mesei oferă o poziție confortabilă, un aspect important în momentele când petrecem timp în spațiul dining.

Cadrul mesei și a scaunelor sunt fabricate din metal, vopsit în câmp electrostatic negru, blatul mesei este din MDF acoperit cu o folie PVC într-un design natural. Structura metalică rezistentă oferă stabilitate și totodată confort.

Greutatea maxim suportată de masă este de 40 kg, iar scaunele suportă o greutate de până la 90 kg.

Dimensiunea mesei este de 110 cm lățime, 70 cm adâncime și 76 cm înălțime, grosime plăcii de blat este de 4 cm. Dimensiunile totale a unui scaun sunt 38 cm lățime, 41 cm adâncime și 87 cm înălțime.

Întreținere: pentru creșterea rezistenței în timp a mobilierului se recomandă utilizarea soluțiilor concepute special pentru tipul de material și a lavetelor moi din bumbac. A se curăța cu o cârpă ușor umezită într-o soluție de apă călduță cu săpun (50% apă, 50% săpun PH neutru), apoi ștergeți cu o cârpă uscată.

Produsul se livrează demontat și este însoțit de instrucțiuni și accesorii pentru asamblare.

Culoare: Rosu.

Material: Metal, mdf, textil.

Dimensiuni (cm): M: 110x70x76cm, s: 38x41x87cm.

By Aber