Dormitorul Camy reprezinta o alegere foarte buna datorita spatiilor de depozitare multiple si a posibilitatii asezarii in spatii de dormitor mici

Dormitorul este fabricat din PAL melaminat si manere metalice pentru un aspect modern. Toate corpurile au picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor.

Dormitorul este format din 2 dulapuri cu 2 usi, pat pentru saltea de 1600×2000 mm, comoda cu 1 sertar si 2 usi, 2 noptiere cu un 1 sertar si 1 usa.

Set Dormitor Camy : Sifonier 4 usi, comoda, 2 noptiere si pat ( wenge/sonoma)

Dulapul Camy cu bara de haine si o polita este o piesa de mobilier practica si functionala datorita spatiului de depozitare bine gandit,cu 2 usi plus, o bara pentru umerase si polita. Acesta are un raft si un suport de umerase ideal atat pentru haine lungi cat si pentru haine scurte.Dimensiuni:Latime 800, adancime 500, inaltime 1920 mm.

Dulapul Camy cu 4 polite este o piesa de mobilier practica si functionala datorita spatiului de depozitare bine gandit. Dimensiuni:Latime 800, adancime 500, inaltime 1920 mm

Cele 2 noptierele sunt potrivite pentru veioze sau diferite obiecte necesare langa pat. Noptierele au cate 1 sertar si cate o usa. Dimensiuni:Latime 420, adancime 360, inaltime 550 mm.

Comoda dispune de 2 usi si un sertar + un raft. Bine compartimentata comoda va ajuta la depozitarea obiectelor din dormitorul dumneavoastra. Dimensiuni:Latime 700, adancime 360, inaltime 700 mm.

Patul pentru saltea de 1600×2000 mm are somiera patului fabricata din PAL simplu si ofera un suport foarte solid pentru orice tip de saltea. Patul are avantajul celor 2 placi suport pentru saltea care acopera intreaga suprafata de sub saltea si mareste durata in care salteaua se pastreaza fara denivelari. Salteaua nu este inclusa in pret)

Dimensiunile patului sunt: 1640 mm latime, 850 mm inaltimea tabliei si 2040 mm lungime.

Produsul este livrat pachet(demontat), in cutii din carton, cu toate accesoriile necesare asamblarii acestuia. Se monteaza respectand schita de montaj.

Salteaua nu este inclusa in pret.

By Aber