Acest kit de model 3D conține 283 de piese din lemn pentru a construi un dinozaur (Triceratops) cu un motor mecanic de bobinare pentru a funcționa independent și un cap și o coadă mobile.

TRICERATOPS – puzzle mecanic 3D al unui animal preistoric real care a trăit cu peste 65 de milioane de ani în urmă. Replica asamblată a Triceratopsului este echipată cu un motor cu bandă de cauciuc și cap și coadă care se pot mișca liber.

Datorită motorului de înfășurare cu bandă de cauciuc, modelul se deplasează înainte pe toate cele patru picioare și, de asemenea, mișcă coada și capul. Foarte frumoase sunt, de asemenea, capul și părțile corpului decorate, care fac dinozaurul din lemn care aproape dau viață dinozaurului!

Puzzle 3D Eco Wood Art Triceratops, 283 piese

Detalii: 


Varsta recomandata: de la 9 ani

Numar de piese: 283

Dimensiune model: 32 x 16 x 10,5 cm

Asamblare simplă fără nici un adeziv (eventual se recomandă clește și tăietor/cuțit)

Conținut: placaj de mesteacăn ecologic, benzi de cauciuc, ceară, pixuri din lemn, cleme, scobitori, șmirghel și instrucțiuni de asamblare imagine cu imagine.

Material: lemn, cauciuc, ceara

Sfat:
Modelul poate fi vopsit și cu vopsele pentru lemn (nu sunt incluse). Este important, totuși, ca rosturile să nu fie lipite împreună cu vopsea uscată.

Vă rugăm să rețineți:
Asamblarea necesită un pic de îndemânare, deoarece componentele uneori filigranate trebuie să fie îmbinate cu forță controlată din când în când. Dacă procedura este prea neglijentă sau grea, părțile individuale pot fi deteriorate iremediabil. Aici, ca și în cazul altor piese de construcție a modelelor, se aplică următoarele: Uitați-vă cu atenție la instrucțiunile de asamblare, mai puțină forță, mai multă răbdare și o abordare precisă .


Note despre producător:
EWA – Eco Wood Art proiectează truse de construcție neobișnuite și creative cu atenție iubitoare la detalii și le produce singur. Modelele mecanice ecologice, puzzle-urile decorative și jucăriile din lemn de mesteacăn regenerabil sunt realizate din panouri de placaj. Panourile respective sunt create folosind procesul de tăiere cu laser iar unele sunt decorate. Părțile individuale pot fi ușor separate de panourile de placaj și asamblate fără a folosi adezivi. Functiile mecanice sunt realizate cu benzi de cauciuc (ex. motoare de bobinare) sau cu roti dinţate si le dau viata prin miscari. Dacă vrei, poți chiar să pictezi obiectele cu vopsea pentru lemn și să le faci și mai individuale.


Avertismente:
Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani deoarece piesele mici pot fi înghițite.

Varsta de la: 9 ani
Greutatea produsului: 0,900 Kg
Dimensiuni (lungime × latime × inaltime): 24,50 × 18,80 × 3,30 cm
Scara modelului:
Greutate model: 0,300 Kg
Dimensiuni model: (latime x inaltime x adancime): 32,00 x 16,00 x 10,50 cm

By Aber