Scapă de iarba nedorită cu ajutorul uneltei de săpat Tornadica, un instrument de mână ușor și durabil, 4în1, care înlocuiește sapa, furca, lopata și extractorul de buruieni. Ghearele în spirală pot pătrunde în orice tip de sol, pregătind astfel grădina pentru plantare. Datorită designului ergonomic și a înățimii reglabile, grădinăritul nu a fost niciodată mai plăcut și mai ușor!

Unealta de săpat Tornadica 4în1

Trăiește magia grădinăritului și pregătește bucate sănătoase

Ultimul deceniu a devenit din ce în ce mai industrializat și mai urban. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să consumăm alimente sănătoase, pregătite chiar de noi.

Unealta de săpat Tornadica 4în1 este recomandată de Delimano și substituie sapa, furca, lopata și extractorul de buruieni. Unealta este dotată cu un mâner ergonomic reglabil, care poate fi setată în 3 poziții diferite, în funcție de nevoile tale.

Datorită designului ergonomic, grădinăritul va deveni mai ușor și mai rapid.

Bucură-te de alimente sănătoase

Când trebuie să cumperi toate alimentele de la supermarket, pregătirea unei mese sănătoase poate deveni o activitate stresantă și costisitoare. În plus, de cele mai multe ori, scump nu înseamnă și mai sănătos!

Grădinăritul poate să devină o plăcere cu Unealta de săpat Tornadica. Acestă unealtă este recomandată de brandul Delimano.

Oferă-i familiei tale o masă sănătoasă, direct din grădina ta. Suntem convinși că grădinăritul va deveni activitatea ta preferată! Poate fi obositor să te apleci constant sau să stai pe vine ore în șir.

Delimano recomandă Uneata pentru săpat Tornadica, un instrument inovator, cu ajutorul căreia poți săpa, cultiva sau poți curăța grădina, fără să te apleci sau să stai pe vine.


Designul ergonomic nu iți va provoca durere

Unealta de săpat Tornadica a fost concepută pentru a face mai ușoară și mai eficientă munca în grădină. Gata cu durerea de spate!

 1. Designul ergonomic distribuie uniform efortul între brațe, spate, umeri și picioare
 2. Tija telescopică se poate adapta în 3 poziții, în funcție de nevoile tale.
 3. Mânerul curbat acționează printr-o simplă răsucire
 4. Ghearele în spirală pot pătrunde în orice tip de sol
  • tare
  • curbat
  • înțelenit
  • nisipos


Smulge buruienile sau afânează solul cu doar 3 mișcări simple

Secretul Tornadica constă în ghearele sale în spirală, care pot să pătrundă până la 20 cm în sol, smulgând toate buruienile sau afânând pământul, dar fără să afecteze culturile. Scapă de buruieni sau afânează solul în doar 3 pași simpli:

Înlocuiește uneltele tradiționale cu una 4în1

Nu știi care sunt instrumentele de care ai nevoie pentru muncile din grădină? Cu Tornadica, unealta de săpat 4în1, realizată din oțel, poți înlocui instrumentele tradiționale din grădină. Folosește-o în loc de: Sapă, atunci când trebuie să sapi, să desțelenești sau să afânezi solul, Lopată, atunci când vrei să faci gropi pentru plante sau să îți sapi grădina, Desțelinător, pentru a aerisi sau a smulge buruienile, Furcă, pentru a duce buruienile sau pământul la groapa de compost

By Aber