Dacă îți place să grădinărești, probabil că ești familiarizat cu durerile de spate. Bucură-te în continuare de pasiunea ta cu ajutorul Scaunului de grădinărit 2în1. Scaunul este realizat din oțel, ceea ce înseamnă că, indiferent dacă îți desfășori activitatea în interior sau în aer liber, acesta va rezista ani de zile. Poți să-l întorci pentru a-l transforma într-o bancă mică, dar confortabilă.

Scaun de grădinărit Delimano

Ideal pentru grădinari și iubitorii de grădinărit

Ce poate fi mai plăcut decât să te bucuri de alimentele pe care le-ai cultivat în propria grădină sau să iei masa în curte, înconjurat de mireasma plantelor? Indiferent de cât de mult iubești grădinăritul, această activitate nu este deloc ușoară. După câteva ore, durerea de spate și de genunchi își face apariția. 

Cu toate acestea, scaunul de grădinărit te ajută să duci la bun sfârșit sarcinile de grădinărit într-un mod cât mai comod posibil. Atunci când petreci mai mult timp acasă, grădinatirul poate deveni chiar un hobby!

De ce este recomandat grădinăritul?

Grădinăritul nu este doar un hobby, este un stil de viață. Multe studii arată că timpul petrecut în grădină are un efect pozitiv asupra sănătății noastre. Ai grijă de familia ta cu alimente săntoase, provenite chiar din grădina ta!

Delimano recomandă o dietă sănătoasă, iar grădinăritul reprezintă un pas important în această direcție. Grădinăritul reprezintă o investiție atât pentru sănătatea noastră, cât și pentru natură. 


Nu mai ești nevoit să cumperi legume de la supermarket

Culegi fructele și legumele direct din grădina ta. Gustul alimentelor produse cu propriile mâini nu poate fi comparat cu gustul fructelor și legumelor cumpărate din supermarket!

În ciuda aparențelor, grădinăritul necesită mult efort, așadar, din cauza unei poziții incorecte, durerile de spate și de genunchi apar adesea. 

Din această cauză, Delimano îți recomandă un scaun de grădinărit care iți va ușura munca, oferindu-ți, totodată, un plus de confort.

De ce ai nevoie de acest scaun?

Toata lumea iubește salata cu roșii sau cu alte legume, mai ales dacă acestea sunt culese din propria grădină. Dar nu este ușor să le culegi! Acum, datorită scaunului de grădinărit, durerea de genunchi va fi ameliorată, ceea ce înseamnă că genunchii tăi nu vor mai fi supuși presiunii. 

Câteva beneficii ale scaunului de grădinărit:

Previne durerile de spate, gât și articulații

Ușor și pliabil, poate fi transportat cu ușurință

Mânerele laterale te vor ajuta să te ridici cu ușurință

Design 2în1: poate fi transformat într-o bancă confortabilă

Îți protejează spatele și genunchii

În timp ce lucrezi în grădină, genunchii tăi nu vor atinge pământul. Scaunul este potrivit pentru orice fel de activitate în grădină, inclusiv pentru odihnă. După ce ai terminat plivirea, însămânțarea și plantarea, prinde scaunul de mânerele laterale și ridică-l. Poți transforma scaunul de grădinărit într-o bancă mică, dar confortabilă. Trebuie doar să-l rotești. 

Ai grijă de sănătatea ta

În timp ce tu ai grijă de propria grădină, scaunul de grădinărit va avea grijă de sănătatea ta. Datorită designului invator, chiar și copiii și bătrânii se pot bucura de această activitate. Cu o dimensiune de 42x54x27 cm și greutatea maximă de 110 kv, scaunul de grădinărit a fost conceput pentru a rezista utilizării pe termen lung și condițiilor meteorologice dure. 

By Aber