Tratament Local pentru Acnee The Skin House Dr. Clear Magic Powder Spot, 30 ml: tratament local pentru acneei cu extracte din argila, arbore de ceai, alge marine si isop. Este potrivit pentru tenul gras si mixt, predispus la acnee. Curata pielea, avand actiune delicata si o textura discreta. Controleaza secretia de sebum, estompeaza luciul nedorit si asigura un nivel optim de hidratare. De asemenea, acest produs are rolul de a elimina punctele negre, de a ameliora iritatiile si de a asigura vindecarea rapida a ranilor post-acneice. Pielea devine mai curata si mai neteda, iar aspectul tenului este vizibil imbunatatit.

Ingrediente: Apa, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Hyssopus Officinalis Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Ecklonia Cava Extract, Loess Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Houttuynia Cordata Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract

Mod de utilizare: inainte de culcare, se preia pudra din recipient folosind un betisor igienic si se aplica doar pe zonele inflamate. Dimineata se clateste cu apa calduta sau se poate folosi un servetel demachiant. Nu se agita recipientul. Pudra trebuie sa ramana separata de lichid.

Cantitate: 30 ml.

Tratament Local pentru Acnee The Skin House Dr. Clear Magic Powder Spot, 30 ml

By Aber