Pachet pentru Volum – Wella Professionals Invigo Volume: Sampon 1000 ml, Masca 500 ml, Spuma 300 ml

Sampon pentru Volum – Wella Professionals Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo, 1000ml: sampon profesional pentru ingrijirea parului lipsit de volum, cu fir subtire si lipsit de vitalitate, cu o formula inovatoare ce curata parul cu delicatete, oferindu-i un aspect mai dens si mai bogat fara sa il incarce. Contine polimeri speciali ce invaluie fibra capilara, precum si extract de bumbac pentru obtinerea unei coafuri voluminoase in timpul uscarii cu foehnul, lasand parul usor de pieptanat si manevrat, matasos si plin de stralucire naturala.
Ingrediente: extract de bumbac, polimeri de volum
Aplicare: se aplica pe parul umed si se maseaza pana la obtinerea unei spume abundente, apoi se clateste.

Masca pentru Volum – Wella Professionals Invigo Volume Boost Crystal Mask, 500ml: masca profesionala cu textura lejera, translucenta, pentru ingrijirea parului lipsit de volum, cu fir subtire si lipsit de vitalitate. Formula sa inovatoare contine polimeri speciali ce invaluie fibra capilara, precum si extract de bumbac pentru obtinerea unei coafuri voluminoase in timpul uscarii cu foehnul, lasand parul hidratat, usor de pieptanat si manevrat, matasos si plin de stralucire naturala si oferindu-i un aspect mai dens si mai bogat fara sa il incarce.
Ingrediente: extract de bumbac, polimeri de volum
Aplicare: se aplica pe parul umed, proaspat spalat, se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se clateste cu apa din abundenta.

Spuma pentru Volum – Wella Professionals Eimi Extra Volum Mouse 300 ml: este ideala pentru coafuri cu volum si sustinere, ce confera miscare si realizarea unui numar infinit de tipuri de styling fabuloase, cu proprietati remarcabile de hidratare si protectie a parului.
Nivel de fixare: 3
Aplicare: se aplica pe parul umed si se distribuie uniform de la radacini pana la varfuri, se usuca parul cu foehnul, directionand aerul pentru a obtine mai mult volum
Efect: ofera un volum incredibil.

Beneficiu: Volum, Stralucire, Hidratare.

Cantitate: 1 pachet.

Brand: Wella Professionals

By Aber