Pachet pentru Par Cret si Ondulat Fanola Curly Shine – Sampon 1000ml, Masca 1000ml, Fluid Definire Bucle 250ml – contine urmatoarele produse de ingrijire a parului:

Sampon pentru Par Cret si Ondulat – Fanola Curly Shine Curly and Wavy Hair Shampoo, 1000ml: sampon pentru ingrijirea parului cret si ondulat, imbogatit cu proteine de matase, ce curata delicat si reda fibrei capilare elasticitatea, hidratarea si vitalitatea. Disciplineaza suvitele rebele si defineste buclele, formand o pelicula protectoare cu efect anti-frizz in jurul fiecarui fir pentru a oferi netezire, control optim si o stralucire intensa. Aplicare: se aplica pe parul umed, se maseaza usor si se clateste cu apa din abundenta.

Masca pentru Par Cret si Ondulat – Fanola Curly Shine Curly and Wavy Hair Mask, 1000ml: masca pentru ingrijirea parului cret si ondulat, imbogatita cu proteine de matase, ce confera fibrei capilare elasticitate, hidratare si vitalitate, lasand parul moale si usor de pieptanat. Disciplineaza suvitele rebele si contribuie la definirea buclelor datorita efectului sau antistatic, oferind parului un aspect neted, control optim si o stralucire intensa. Aplicare: se aplica pe parul umed, proaspat spalat, se uniformizeaza pe lungimi si varfuri, se lasa sa actioneze 5 minute apoi se clateste cu apa din abundenta.

Fluid pentru Definirea Buclelor – Fanola Styling Tools Curl Control Curl Defining Fluid, 250ml: produs de styling pentru parul cret sau ondulat, cu o formula ce imbunatateste forma naturale a buclelor, oferindu-le o definire perfecta si redandu-le elasticitatea. Lasa parul stralucitor, flexibil si plin de vitalitate, netezeste firele rebele datorita efectului antistatic si protejeaza fibra capilara impotriva temperaturilor ridicate cu ajutorul tehnologiei Thermo. Aplicare: se aplica pe parul umed, apoi se usuca in mod natural sau cu foehnul.

Tip par: Ondulat, Rebel.

Beneficiu: Hidratare, Definire bucle, Curatare, Protectie termica.

Cantitate: 1 pachet.

Pachet pentru Par Cret si Ondulat Fanola Curly Shine – Sampon 1000ml, Masca 1000ml, Fluid Definire Bucle 250ml

By Aber