Pachet cu Cheratina – Keune Care Keratin Smooth: Sampon 300 ml, Crema de Par 50 ml, Tratament 140 ml

Sampon pentru Netezire – Keune Care Keratin Smooth Shampoo 300 ml: sampon cu keratina pentru reconstructie capilara, ideal pentru parul fin, fragil, agresat mecanic (coafat excesiv prin folosirea uscatorului de par sau placii pentru intins parul, sau prin folosirea periei).
Ingredient: Keratina si Provitamina B5 ce hranesc fibra capilara, oferindu-i stralucire si hidratare; Complexul Quat are rol anti-casant asupra firului de par.
Aplicare: se aplica pe parul umed si se maseaza usor, se clateste foarte bine
Efect: curata delicat parul, infuzeaza keratina in firul de par, efect anti casant.

Crema Keune Care Keratin Smooth Silkening Polish Ultimate Control 50 ml: crema fondanta cu factor de fixare slab, ideala pentru disciplinarea firelor de par rebele, ce ofera o stralucire maxima. Ofera o definire perfecta a buclelor sau un finisaj perfect drept parului rebel.
Aplicare: omogenizati in palma o cantitate mica de produs, aplicati produsul pe parul curat, pe lungimi si varfuri , masati si redefiniti buclele.
Efect: stralucire maxima, bucle definite.

Tratament Spray cu Cheratina – Keune Care Miracle Elixir Keratin Spray, 140ml: tratament pentru ingrijirea parului uscat si deteriorat, cu o formula inovatoare, imbogatita cu cheratina, ce ajuta la repararea parului si la mentinerea unei structuri sanatoase a acestuia, conferindu-i forta si stralucire. Este special conceput pentru a fi utilizat acasa pentru a prelungi rezultatele tratamentului profesional Miracle Elixir efectuat in salon, pastrand parul suplu, matasos, neted si stralucitor pentru mai mult timp.

Tip par: Fin.

Beneficiu: Hidratare, Stralucire.

Cantitate: 1 pachet.

By Aber