Calitate premium

Greutate redusa

Montaj rapid

Compatibilitate universala

Bratara Fitness Huawei Band 4 B29 cu monitorizare SpO2

Descriere produs

Produs original Huawei

Ecranul tactil color 2.5D va ofera o experienta vizuala uimitoare, o interfata atractiva si o afisare inteligenta a mesajelor.

Cu ajutorul mufei USB incorporate a HUAWEI Band 4, iti poti incarca bratara aproape oriunde, ea fiind compatibila cu majoritatea incarcatoarelor care au USB.

Band 4 suporta monitorizare SpO2 ce te ajuta sa iti verifici nivelul de oxigen din sange oricand ai nevoie

Datorita dispozitivelor optice profesionale si a algoritmului AI, Huawei Band 4 va monitorizeaza ritmul cardiac cu precizie. De asemenea, ofera memento-uri inteligente prin vibratii, daca ritmul cardiac depaseste limita.Somnul sanatos este baza pentru o viata sanatoasa.

HUAWEI Band 4 iti urmareste ritmul cardiac in timpul somnului pentru a recunoaste cele patru faze si pentru a analiza calitatea somnului.

Bratara poate indentifica pana la 6 tipuri de probleme de somn si in acelasi timp, ofera sugestii pentru a te bucura de un somn mai calitativ.Alegeti in mod convenabil exercitii din cele noua moduri preinstalate si urmariti-va antrenamentele.

Ofera rezultate detaliate despre frecventa cardiaca, zona frecventei cardiace, pasi, distanta, viteza, calorii si multe altele.

Primeste notificari despre orice mesaj sau apel telefonic, are functia de gasire a telefonului, toate cu o atingere pe ecran.

Specificatii:

Rezolutie display: 160 x 80

Tip baterie: Lithium Polymer

Timp incarcare: 1.5h

Greutate: 12gr

MaterialSilicon
BrandHuawei
Modele compatibileUniversal-Universal
Sistem de operare compatibilAndroid
Activitate monitorizataApeluri, Cardiac, Monitorizare
AfișareDigital
FunctiiCitire oxigen din sange, Notificari, Rezistenta la apa
SenzoriAccelerometru, Heart Rate Sensor, Oxigen in sange
Tip incarcareCablu

By Aber