Calitate premium

Montaj rapid

Functie Wireless

Compatibilitate universala

Apple Watch Seria 5 Gps+Cellular 44 mm Stainless Steel Negru Cu Curea Sport – Negru

Descriere produs

Produs original Apple

Apple Watch Series 5 necesita iPhone 6s sau un model mai recent, avand instalat iOS 13 sau o versiune mai recenta. Serviciul celular necesita un abonament compatibil de la un operator de telecomunicatii. Operatorul trebuie sa fie acelasi pentru Apple Watch si iPhone. Roamingul nu este disponibil in afara ariei de acoperire a retelei operatorului.

Acest ceas are afisajul mereu aprins.Cu afisajul Retina mereu activat, poti vedea intotdeauna ora si celelalte informatii de pe cadran.

Acesta are grija de inima ta .Verifica-ti rapid ritmul cardiac si primeste notificari cand pare a fi prea ridicat sau prea scazut.Iti spune cand este prea multa galagie .

Aplicatia Zgomot te alerteaza atunci cand decibelii ajung la un nivel care iti poate afecta auzul.Iti permite sa iti monitorizezi menstruatia .Cu ajutorul aplicatiei inregistrarea datelor este mai usoara.

Acest ceas te ajuta sa-ti atingi obiectivele de fitness .Exista exercitii pentru orice tip de antrenament si masuratori avansate pentru sportivii de orice nivel.Te motiveaza sa te misti, sa te misti, sa te antrenezi si sa te ridici in picioare. Inelele Activitate iti urmaresc evolutia si te inspira sa stai mai putin jos, sa te misti mai mult si sa faci sport zilnic. Poti chiar sa concurezi competitii cu prietenii.

Iti sincronizeaza muzica preferata. Asculta-ti listele de redare muzicale si podcasturile favorite.

Acest ceas are un simt al orientarii excelent .Dotat cu busola si masurearea elevatiei de la sol, e facut pentru toate intorsaturile vietii, cu suisuri si coborasuri.

Te ajuta sa iti pastrezi conexiunile .Apeleaza, schimba mesaje si asculta muzica fara a trebui sa iti folosesti telefonul. Suna dupa ajutor daca ai nevoie .Cu S.O.S Urgente si detectarea caderilor, Apple Watch poate apela automat serviciile de asistenta.

Am spus ca acest ceas indica ora? Cu peste 100 de variante de cadran si modalitati infinite de a le personaliza, este un ceas cum nu a mai existat pana acum.

Specificatii:

Display: Digital

Tip display: 

OLED

Retina display

LTPO

Dimensiune display: 44 mm

Tip procesor: Dual core

Capacitate stocare: 32Gb

Tip baterie: Li-Ion

Autonomie: 18h

Specificatii tehnice

CuloareNegru
MaterialInox
BrandApple
Modele compatibileUniversal-Universal
Sistem de operare compatibiliOs
Activitate monitorizataApeluri, Cardiac, Monitorizare
AfișareDigital
FunctiiApeluri, GPS, Mesaje, Muzica, SOS
SenzoriAccelerometru, Altimetru, Giroscop
Tip displayRetina
Tip incarcareMagnetic

By Aber