PE CONT PROPRIU este o autobiografie curajoasă, care te captivează de la primele pagini. În fiecare paragraf al cărții simți forța spirituală a autorului, care nu se teme să-și dezvăluie slăbiciunile și să împărtășească cititorilor greutățile prin care a trecut.

Vadim Țurcanu ne arată cum fiecare întâmplare de pe traseul vieții sale a devenit o treaptă spre un viitor mai bun. Povestea lui e un exemplu pentru orice persoană care vrea să facă o schimbare, dar încă nu îndrăznește.

„PE CONT PROPRIU e o poveste autentică și plină de optimism. E o poveste impresionantă despre cei hotărâți, care privesc fiecare provocare de pe drumul spre țelul lor prin prisma oportunităților pe care le aduce aceasta.”

– Vilen Murzac, consilier,
Ambasada Republicii Moldova la Londra

Pe Cont Propriu. Trăiește Independent Începând de Astăzi – Vadim Țurcanu

Povestea plină de viață a lui Vadim Țurcanu, în care se relatează despre cele șase luni ale călătoriei sale din Europa de Est la Londra, oferă o perspectivă captivantă asupra experienței de emigrant.

Motivat de propria transformare, reușind ca dintr-un emigrant ilegal, fără bani și slujbă, să devină un om de afaceri de succes, Vadim Țurcanu îi inspiră pe ceilalți să profite de experiența lui. 

El le împărtășește cititorilor calea propriei sale evoluții, pentru a le da curaj să-și urmeze visurile.

DESPRE AUTOR

Vadim Țurcanu este campion la judo, filantrop și antreprenor de succes. În prezent conduce o firmă de administrare a proprietății imobiliare din Londra, cu o cifră de afaceri de milioane de lire sterline.

Vadim Țurcanu este fondatorul comunității UncageX, în cadrul căreia se organizează ședințe de coaching pentru tinerii antreprenori.

Tipul coperțiiMoale
Numărul de pagini260
Anul apariției2020
ISBN978-9975-3420-3-2
Dimensiuni13 x 20 cm

By Aber