În Top 7 cărți de Business și Dezvoltare Personală!

Antreprenorul milionar și autorul de bestsellere New York Times, Grant Cardone, vine cu un apel îndrăzneț de trezire pentru oricine este pregătit de succes.

„Are atâta energie pozitivă, încât este imposibil să o citești fără să te umpli de forță pentru a acționa!” — INC. MAGAZINE

„Grant Cardone oferă o nouă abordare de maximizare a potențialului personal și al succesului tău. Strălucitor, inovator și foarte profund.” — JOSEPH W. LINEBERRY, MICROSOFT

„O carte motivațională, cu ritm alert, plină de idei practice pentru a te ajuta să obții succes mai repede decât credeai că e posibil.” — BRIAN TRACY, autorul „Începe cu ce nu-ți place”

„Această carte îți va provoca gândirea, îți va spori vânzările și îți va umple portofelul. Poate că nu vei reuși să cumperi avionul tău personal până la sfârșitul acestei cărți, dar cu siguranță vei zbura la clasa întâi!” — JEFFREY GITOMER, autorul cărții „Biblia Vânzărilor”

Fii Obsedat sau Fii Mediocru – Grant Cardone

„Grant Cardone a făcut ceea ce visează milioane de oameni. A devenit multimilionar pe cont propriu, fără pregătire formală, și a făcut-o în una dintre cele mai dificile perioade economice.

Pe măsură ce citiți această carte, veți descoperi că secretul său este de fapt foarte simplu. Pentru cei care vor folosi informațiile din această carte vreau să le spun: vă va schimba viața.”

— FRANK KERN, strateg de marketing

„Oricine poate fi mediocru… dar de ce să te mulțumești cu puțin când poți fi fenomenal! „Fii obsedat sau fii mediocru” de Grant Cardone este ghidul tău pentru a-ți dezlănțui „fenomenalul” din tine.” 

— ERIC THOMAS, autor

„Grant Cardone este obsedat. Este obsedat să trăiască și să manifeste o viață maximă. Obsesia lui schimbă acum viața a milioane de oameni.”

— TIM STOREY, speaker motivațional

Despre Autor


Grant Cardone este un antreprenor multimilionar, speaker internațional și autor de bestsellere New York Times. Afacerile sale imobiliare dețin un portofoliu de 1,4 miliarde de dolari. Este în Top 10 cei mai influenți CEO din lume și expert Nr. 1 în Vânzări, Afaceri Imobiliare și Investiții potrivit revistei Forbes.

Grant Cardone este creatorul celei mai mari conferințe business din lume 10X Growth Conference, ce adună anual la Las Vegas peste 30,000 de persoane. De asemenea, este fondatorul Cardone University, cea mai mare platformă online de instruire în vânzări cu peste 50,000 de utilizatori.

Tipul coperțiiMoale
Numărul de pagini314
Anul apariției2021
ISBN978-9975-3349-2-1
Dimensiuni13 x 20 cm

By Aber