Mobila pentru casă trebuie să fie frumoasă, rezistentă și funcțională, calități pe care le au toate obiectele de mobilier din magazinul nostru online. În plus, aici găsești cele mai mici prețuri pentru o mulțime de produse, de la canapele și colțare, până la paturi, dulapuri, comode sau mese și măsuțe de diverse dimensiuni. Nu este niciodată ușor să alegi mobila pentru casa ta, mai ales când cumperi online, însă noi îți facem decizia mai ușoară, oferindu-ți piese și corpuri de mobilier de calitate, la prețuri mici. Alege din gama variată de produse, mobila pentru living, pentru dormitor sau pentru bucătărie. Aici găsești canapele frumoase și comode, scaune de bucătărie, de bar sau de birou și fotolii, paturi matrimoniale sau de o persoană, comode TV, șifoniere și vitrine, birouri, noptiere, mese de bar sau mese consolă și multe alte corpuri de mobilier. Livrarea produselor este GRATUITĂ. Comenzile îți pot aduce puncte de loialitate.

Coltar Stockholm, piele, negru, 103 x 290 x 235 cm

O canapea secțională generoasă, perfectă pentru a îmbina aspectul unei camere și pentru a crea o zonă de conversație primitoare pentru până la 7 persoane. Toate suprafețele de așezare și huse de pernă sunt fabricate din piele de vacă 100% autentică, alte părți sunt din piele artificială de înaltă calitate. Forma L funcțională permite aranjarea orientată spre dreapta sau spre stânga. Dispune de două tetiere reglabile detașabile, amplasate la ambele capete, care oferă un plus de confort și picioare metalice pentru o ușurință vizuală. 

Detalii: 

Culoare: Argint, negru

Material: Piele

Material suplimentar: Lemn de eucalipt, Metal

Material de umplere: Spumă

Construcția scaunului: Curea elastică

Greutate: 130 kg

Locuri până la: 6 persoane

Capacitate de greutate (per persoană): 150 kg

Asamblare: Este necesară asamblarea parțială

Formă: În formă de L

Orientare: Mâna dreaptă, reversibilă

Înălţime: 103 cm

Lăţime: 290 cm

Adâncime: 235 cm

Înălțimea picioarelor: 13 cm

Înălțimea cotierei: 54 cm

Grosimea scaunului: 13 cm

Perne: 40 x 40 x 10 cm

Densitatea spumei scaunului: 30 kg / m3

Înălțimea scaunului: 44 cm

Scaun larg, gros tapițat

Poziție relaxată relaxată

Manopera solida

Design elegant

Piesa de mobilier unică se potrivește oricărui decor

Tetiere reglabileOferta include: 

1 x piesă de mijloc

3 x scaune de colț

2 x perne

Detalii livrare

Produsele vin ambalate corespunzător în folie cu bule, polistiren, folie neagră pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic. Livrarea produselor de mobilier se va face in 6-10 zile lucrătoare, iar restul produselor vor fi livrate in 3-5 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că fiecare piesă poate diferi ușor în ceea ce privește culoarea și dimensiunea (+/- 1-5 cm). Acest tip de variație nu este considerat un defect.

By Aber