Mobila pentru casă trebuie să fie frumoasă, rezistentă și funcțională, calități pe care le au toate obiectele de mobilier din magazinul nostru online. În plus, aici găsești cele mai mici prețuri pentru o mulțime de produse, de la canapele și colțare, până la paturi, dulapuri, comode sau mese și măsuțe de diverse dimensiuni. Nu este niciodată ușor să alegi mobila pentru casa ta, mai ales când cumperi online, însă noi îți facem decizia mai ușoară, oferindu-ți piese și corpuri de mobilier de calitate, la prețuri mici. Alege din gama variată de produse, mobila pentru living, pentru dormitor sau pentru bucătărie. Aici găsești canapele frumoase și comode, scaune de bucătărie, de bar sau de birou și fotolii, paturi matrimoniale sau de o persoană, comode TV, șifoniere și vitrine, birouri, noptiere, mese de bar sau mese consolă și multe alte corpuri de mobilier. Livrarea produselor este GRATUITĂ. Comenzile îți pot aduce puncte de loialitate.

Coltar Oslo, otoman inclus, gri, 64 x 270 x 151 cm

Canapeaua de colț elegantă vine într-un set cu un otoman elegant. Are un design modern care completează orice interior contemporan. Șezlongul extrem de lung, situat în stânga din perspectiva persoanei așezate, oferă spațiu amplu pentru relaxare. Otomanul poate fi aranjat cu canapeaua creând spațiu suplimentar de șezut sau poate servi ca o măsuță de cafea.

Detalii:

Culoare: Argintiu, gri

Umbră: Gri închis

Material: poliester

Material suplimentar: Lemn de eucalipt, metal

Material de umplere: Spumă

Construcția scaunului: Curea elastică

Compozitia materialului: 100% Poliester

Greutate: 110 kgLocuri până la: 4 oameni

Capacitate de greutate (per persoană): 150 kg

Asamblare: Este necesară asamblarea parțială

Formă: În formă de L

Orientare: Mâna stângă

Înălţime: 64 cm

Lăţime: 270 cm

Adâncime: 151 cm

Înălțimea picioarelor: 12 cm

Înălțimea cotierei: 64 cm

Suprafața locului: 230 x 135 cm

Grosimea scaunului: 15 cm

Perne: 40 x 40 cm

Otoman: 95 x 71 x 46 cm

Densitatea spumei scaunului: 24 kg / m3

Înălțimea scaunului: 46 cm

Poziție relaxată 

Scaun larg și adânc

Manoperă precisă de înaltă calitate

Design modern

Se combină bine cu orice decor

Oferta include: 

1 x canapea de colț

1 x otoman

3 x perne

Detalii livrare

Produsele vin ambalate corespunzător în folie cu bule, polistiren, folie neagră pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic. Livrarea produselor de mobilier se va face in 6-10 zile lucrătoare, iar restul produselor vor fi livrate in 3-5 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că fiecare piesă poate diferi ușor în ceea ce privește culoarea și dimensiunea (+/- 1-5 cm). Acest tip de variație nu este considerat un defect.

By Aber