Mobila pentru casă trebuie să fie frumoasă, rezistentă și funcțională, calități pe care le au toate obiectele de mobilier din magazinul nostru online. În plus, aici găsești cele mai mici prețuri pentru o mulțime de produse, de la canapele și colțare, până la paturi, dulapuri, comode sau mese și măsuțe de diverse dimensiuni. Nu este niciodată ușor să alegi mobila pentru casa ta, mai ales când cumperi online, însă noi îți facem decizia mai ușoară, oferindu-ți piese și corpuri de mobilier de calitate, la prețuri mici. Alege din gama variată de produse, mobila pentru living, pentru dormitor sau pentru bucătărie. Aici găsești canapele frumoase și comode, scaune de bucătărie, de bar sau de birou și fotolii, paturi matrimoniale sau de o persoană, comode TV, șifoniere și vitrine, birouri, noptiere, mese de bar sau mese consolă și multe alte corpuri de mobilier. Livrarea produselor este GRATUITĂ. Comenzile îți pot aduce puncte de loialitate.

Coltar Longfurn, piele naturala, funcție de inclinare pe o parte și reglare manuală a tetierei, piele naturala

Acest colțar tapițat de înaltă calitate, cu brațe reglabile și reglare la spate, se remarcă prin designul său elegant. Cadrul robust din lemn realizat din materiale din lemn certificate FSC, baza WAVE de înaltă calitate și căptușeala din spumă de polieter respirabil oferă scaune confortabile. Picioarele elegante în aspect cromat subliniază aspectul frumos. Este din piele de vacă în partea superioară (divizat), disponibilă pe scaun și spate, corp din piele moale, faux lux, acoperită pentru a se potrivi. 

Detalii:

Caracteristici: – Asezare liberă în cameră – furnizat fără perne decorative 

Șezlongul este pe partea dreapta.

Include o reglare a spătarului, inclusiv suport pentru brațe

Reglare, la cele mai înalte standarde, picioare metalice elegante în aspect crom, design confortabil, elegant.

Confort scaun: bază Wave confortabilă, căptușeală din spumă polieterică respirabilă, cadru robust din lemn.

Scaun tapițat pe colț :: Șezlong dreapta: (D / W): 168/300 cm Scaun lung stanga: (L x A) 300/168 cm Dimensiuni generale (L x L x Î) :: Lățimea scaunului între brațe: 235 cm lățime față: șezlong: 103 cm, înălțime spate Înălțimea de la – până la: 78 – 93 cm, 97 cm Adâncime 44 cm Înălțimea scaunului, Adâncimea scaunului 52 – 63 cm înălțimea brațului 55 cm 34 cm Lățimea cotierei, înălțimea picioarelor: 16 cm

Toate dimensiunile sunt aproximative.

Huse / calități: Piele artificială, scaun și spate din piele naturală (piele de vacă divizată). Corp din piele moale, faux lux, îmbrăcat pentru a se potrivi, piele naturală

Detalii livrare

Produsele vin ambalate corespunzător în folie cu bule, polistiren, folie neagră pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic. Livrarea produselor de mobilier se va face in 6-10 zile lucrătoare, iar restul produselor vor fi livrate in 3-5 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că fiecare piesă poate diferi ușor în ceea ce privește culoarea și dimensiunea (+/- 1-5 cm). Acest tip de variație nu este considerat un defect.

By Aber