Mobila pentru casă trebuie să fie frumoasă, rezistentă și funcțională, calități pe care le au toate obiectele de mobilier din magazinul nostru online. În plus, aici găsești cele mai mici prețuri pentru o mulțime de produse, de la canapele și colțare, până la paturi, dulapuri, comode sau mese și măsuțe de diverse dimensiuni. Nu este niciodată ușor să alegi mobila pentru casa ta, mai ales când cumperi online, însă noi îți facem decizia mai ușoară, oferindu-ți piese și corpuri de mobilier de calitate, la prețuri mici. Alege din gama variată de produse, mobila pentru living, pentru dormitor sau pentru bucătărie. Aici găsești canapele frumoase și comode, scaune de bucătărie, de bar sau de birou și fotolii, paturi matrimoniale sau de o persoană, comode TV, șifoniere și vitrine, birouri, noptiere, mese de bar sau mese consolă și multe alte corpuri de mobilier. Livrarea produselor este GRATUITĂ. Comenzile îți pot aduce puncte de loialitate.

Coltar Elvenes, gri, 69 x 206 x 140 cm

Design clasic cu o întorsătură modernă: această canapea de colț face o zonă ideală de conversație în orice cameră de zi cu decor tradițional și contemporan. Piesa are tapițerie durabilă într-o nuanță deschisă de gri, completată de picioare subțiri, din lemn, într-un ton maro intens. 

Detalii: 

Culoare: Lemn, gri închis

Umbră: Gri deschis

Material: Textil

Material suplimentar: Lemn de eucalipt, lemn de cauciuc

Model: Solid

Material de umplere: Spumă

Construcția scaunului: Sinuous Springs

Compozitia materialului: 100% textil

Greutate: 53 kg

Locuri până la: 4 oameni

Capacitate de greutate (per persoană): 150 kg

Asamblare: Picioare care trebuie montate

Formă: În formă de L

Orientare: Reversibil

Înălţime: 69 cm

Lăţime: 206 cm

Adâncime: 140 cm

Înălțimea picioarelor: 12 cm

Înălțimea cotierei: 54 cm

Suprafata sezutului: 113 x 49/110 cm

Perne: 60 x 45 cm

Densitatea spumei scaunului: 24 kg / m3

Înălțimea scaunului: 38 cm

Oferta include: 

1 x canapea de colț

3 x pernă de spătar

Detalii livrare

Produsele vin ambalate corespunzător în folie cu bule, polistiren, folie neagră pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic. Livrarea produselor de mobilier se va face in 6-10 zile lucrătoare, iar restul produselor vor fi livrate in 3-5 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că fiecare piesă poate diferi ușor în ceea ce privește culoarea și dimensiunea (+/- 1-5 cm). Acest tip de variație nu este considerat un defect.

By Aber