Mobila pentru casă trebuie să fie frumoasă, rezistentă și funcțională, calități pe care le au toate obiectele de mobilier din magazinul nostru online. În plus, aici găsești cele mai mici prețuri pentru o mulțime de produse, de la canapele și colțare, până la paturi, dulapuri, comode sau mese și măsuțe de diverse dimensiuni. Nu este niciodată ușor să alegi mobila pentru casa ta, mai ales când cumperi online, însă noi îți facem decizia mai ușoară, oferindu-ți piese și corpuri de mobilier de calitate, la prețuri mici. Alege din gama variată de produse, mobila pentru living, pentru dormitor sau pentru bucătărie. Aici găsești canapele frumoase și comode, scaune de bucătărie, de bar sau de birou și fotolii, paturi matrimoniale sau de o persoană, comode TV, șifoniere și vitrine, birouri, noptiere, mese de bar sau mese consolă și multe alte corpuri de mobilier. Livrarea produselor este GRATUITĂ. Comenzile îți pot aduce puncte de loialitate.

Canapea Helsinki, piele, neagra, 72 x 152 x 76 cm

O canapea supremă din piele cu 2 locuri, care oferă atât stil cât și confort. Căptușirea scaunelor de înaltă calitate asigură un loc primitor pentru odihnă. Liniile elegante și designul pătrat al canapelei vor face un plus extraordinar pentru orice cameră contemporană.

Detalii: 

Tip: Canapea cu 2 locuri

Culoare: Argint, negru

Material: Piele

Material suplimentar: Lemn de eucalipt, oțel inoxidabil,PVC

Material de umplere: Spumă

Construcția scaunului: Curea elastică cu arcuri sinuoase

Greutate: 39 kg

Locuri până la: 2 Oameni

Capacitate de greutate (per persoană): 150 kg

Asamblare: Este necesară asamblarea parțială

Înălţime: 72 cm

Lăţime: 152 cm

Adâncime: 76 cm

Înălțimea picioarelor: 5 cm

Înălțimea cotierei: 62 cm

Suprafata sezutului: 116 x 51 cm

Grosimea scaunului: 12 cm

Perne: 59 x 41 cm

Densitatea spumei scaunului: 25 kg / m3

Înălțimea scaunului: 41 cm

Detalii livrare

Produsele vin ambalate corespunzător în folie cu bule, polistiren, folie neagră pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic. Livrarea produselor de mobilier se va face in 6-10 zile lucrătoare, iar restul produselor vor fi livrate in 3-5 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că fiecare piesă poate diferi ușor în ceea ce privește culoarea și dimensiunea (+/- 1-5 cm). Acest tip de variație nu este considerat un defect.

By Aber