HoverBoard Extreme Balance 6,5 inch (scooter electric) de noua generatie, este ideal pentru deplasarea rapida si comfortabila, pe asfalt sau suprafete line, fiind un produs ce se manevreaza foarte usor.
Hoverboard-ul este dotat cu faruri frontale si becuri tip led pe aripile rotilor.Viteza se modifica in functie de pozitia corpului: te apleci spre fata-scuterul accelereaza,te lasi pe spate-se produce franarea lui.
Conexiune prin bluetooth la boxe.
Cu bateria , FULL te poti deplasa aproximativ 20 de Km cu o viteza constanta de 12 Km/ora.Bateria este construita pe mai multe nivele de protectie,fapt ce o face non-inflamabila si non-exploziva.
Durata de incarcare a bateriei este de 120 minute.Cu EXTREME BALANCE te poti deplasa in fata,in spate sau te poti roti la 360 grade.
Trebuie sa ai o pozitie verticala in timpul deplasarii,iar echilibrul nu va fi greu de obtinut.Cu minim de efort se invata foarte usor manevrarea lui.
Rotile sunt construite din cauciuc plin,deci nu exista posibilitatea spargerii acestora in timp.

Cel mai nou mod de distractie si de deplasare actionat prin miscarile corpului!Datorita greutatii reduse ,a portabilitatii si a modului usor de utilizare,hoverboardul Extreme Balance este solutia ideala de transport.Poate fi folosit atat de copii cat si de adulti.

Toate hoverboardurile comercializate trec printr-un proces riguros de testare inainte de a parasi fabrica.

Hoverboard 6.5 Inch, Junior Graffiti, Motor 700w + Scaun Hoverkart Negru

CARACTERISTICI GENERALE: ModelJunior Graffiti 6.5 inch

SPECIFICATII TEHNICE:

Tip acumulatorLi-ion 360V4-4AH Samsung

PUTERE MOTOR: 700W

Descriere Hoverkart

Culoare  NEGRU

HoverKart-ul este rapid si usor de instalat si este confectional din otel inoxidabil.

Hoverkart-ul este rezistent la socuri mecanice.

Greutatea lui este de 4,5 KG.

Dimensiuni:
– Inaltime: 35 cm
– Lungime: 80-104 cm

Hoverkartul iti permite rapid sa-ti transformi hoverboardul intr-un cart, este foarte distractiv atat pentru copii cat si pentru adulti, lungimea barei din fata este reglabila, se manevreaza cu ajutorul manivelelor.

By Aber