Asiguri o imunitate sporită organismului cu SpirufitBio din alge Spirulina si Chlorela + Vitamina C 1000mg + D3 și Zinc. O combinație unică de ingrediente pentru o imunizare rapidă, dar și pentru eliminarea stărilor de oboseală și combaterea anemiei. Comandă-l astăzi pachetul pentru tine și familia ta, sau fă-l cadou unor persoane dragi ție.

Ce Produse sunt în Pachet ?

În pachet regăsești următoarele 2 produse:

  1. Vitamina C + D3 + Zinc cu 500ml – Produs în Suedia
  2. SpirufitBio cu 300 de Tablete – Produs în Cehia

Pachet Imunitate și Anemie – Vitamina C + D3 + Zinc + SpirufitBio

Cui se Recomandă ?

Pachetul este potrivt atât pentru femei cât și pentru bărbați datorită eficienței acestor produse și se recomandă persoanelor care doresc să își întărească sistemul imunitar, dar și să prevină stările de oboseală și anemie. Pentru efecte maxime se recomandă un tratament de minim 3 luni de zile.

De Reținut

Pachetul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani și nu este destinat copiilor.

Calitate Garantată

Aducem doar produse Premium pe care le testăm înainte de a la prezenta clienților nostri. Astfel, ai garanția că îți oferim doar produse de cea mai înaltă calitate, cu efecte 100% reale.

Mod de Administrare: Vitamina C 1000mg+D3 și Zinc se consumă 15-25 ml pe zi într-un pahar cu apă, de preferință dimineața, iar SpirufitBio se consumă între 2-5 tablete pe zi cu 15 minute înainte de masă.

By Aber