Mobila Dormitor Timea – 5 piese, pret sub concurenta, producator roman, stocuri permanente, reducere 36%, Pret 1850.24 lei

Suntem producatori de mobila romani, iar preturile sunt sub concurenta si clientii beneficiaza si de alte beneficii: transport gratuit in 4 -10 zile, stocuri permanente, videouri dedicate de prezentare, videouri cu instructiuni de montaj si multe altele.

Mobila Dormitor Timea – 5 piese

Set Mobila Dormitor Timea a aparut in urma emisiunii Visuri la Cheie de pe PRO TV in care Mobila Laguna a fost partener in 2019. Dulapul / Dressingul din acest set a primit un numar mare de solicitari din partea telespectatorilor si de aici a pornit crearea unui dormitor complet cu dressing modular ce poate ajunge chiar si pana la 5m.  Vedeti poza dulapului din cadrul emisiunii – Click aici.

Dormitorul este format din:

  • Pat 140 , 160 sau 180 x 200 la alegere
  • Dulap cu 6 usi cu etajere si bara de haine
  • Doua noptiere si o comoda TV

Acestea sunt construite din PAL Kronospan melaminat cu finisaj Stejar Auriu si Alb Mat, o textura similara lemnului, care creeaza un contrast rafinat si un ambient placut.

Cantul aplicat este unul de 0,6 care le permite muchiilor sa fie plăcute la atingere fiind finisate si atent retusate.

Dulap / Dressing bara si etajere

Dulapul are 6 usi, 3 mari sus si 3 jos. Interiorul este compartimentat cu 6 etajere si bara de umerase ca in imaginea atasata. Este foarte spatios iar dimensiunile sunt gandite cat sa incapa si in camere mai putin inalte sau mansarde.

Lungime: 151 cm
Adâncime: 53 cm
Înălțime: 199 cm

Usile de jos au pe fronturi frezari orizontale si confera un design deosebit. Combinatia intre alb, stejarul auriu si manerele negre usor lucioase creaza un echilibru placut in orice dormitor.

Pat dormitor 140 , 160 sau 180 x 200

Patul matrimonial mentine linia de design al setului de dormitor. Este rezistent cu sustinere in:

  • repere de sustinere multiple
  • 4 linii de sustinere pe latime si 3 pe lungime
  • L-uri metalice pe colturi

Lungime: 203.2 cm
Latime: 186 cm sau 166 cm sau 146 cm (la alegere)
Înălțime capat mare: 92 cm
Înălțime capat mic: 34 cm

Suport de saltea din pal brut inclus.

Saltea Compatibila 180×200 cm sau 160×200 cm sau 140×200 cm

Salteaua nu este inclusa! Bifati sus ca doriti.

Set mobilier 2 noptiere

Incapatoare, stabile, cu inaltimea ideala si cu cate un spatiu cu usa extrem de practic pentru depozitare, iar deasupra puteti opta pentru asezarea unei veioze pentru a lumina dormitorul in timpul noptii sau a obiectelor la care doriti acces usor si rapid.

Lungime: 46 cm
Latime(adancime): 35 cm
Inaltime: 34 cm

Comoda set mobilier

Poate fi folosita pentru TV cat si ca masuta de toaleta. Este incapatoare, are loc de depozitare ascuns cat si in partea de sus vizibil.

Lungime: 67 cm
Latime(adancime): 40.5 cm
Inaltime: 71.7 cm