Aspirator Vertical Multifuncțional Nano, Pret 399.00 lei

Cureți cu ușurință zonele greu accesibile cu acest aspirator 2în1, fără fir, care curăță la nivel nano. Filtrul HEPA H13 oferă o eficiență de curățare de 99,95% și asigură faptul că aerul curat este expulzat în casa ta. Utilizează-l ca aspirator pentru a curața podelele, marginile mobilierului și tavanul sau ca aspirator de mână. Funcționează mai mult de 30 de minute cu o singură încărcare.

Aspirator Vertical Multifuncțional Nano

Cureți rapid și ușor întreaga casă

Noul Aspirator Vertical Multifuncțional Nano te ajută să cureți într-un mod mai rapid murdăria, praful și părul de animale din întreaga casă. Acest aspirator reprezintă o soluție compactă de curățare a casei, 2în1, care îmbină flexibilitatea, puterea mare de aspirare și liniștea pe care ți-o oferă filtrul HEPA H13, acesta fiind menit să elimine alergenii, iritanții și mirosurile. Bucură-te de o casă curată și igienizată cu noua Gamă Rovus Nano!

Filtrare avansată pentru un aer extrem de curat

Aerul pe care îl aspiră trebuie să fie expulzat, iar un aspirator mai puțin eficient poate pur și simplu să arunce în aer particule fine de praf, alergeni și iritanți, provocând astfel diverse probleme de sănătate. Acesta este motivul pentru care Aspiratorul Multiuse Stick Nano 2în1 este dotat cu un filtru HEPA H13 de înaltă calitate, cu o eficiență de curățare de până la 99,95%, care elimină chiar și cele mai mici particule nano și te ajută să ai parte de un aer proaspăt și curat în propria ta casă.

Folosește-l acolo unde un aspirator obișnuit nu poate să ajungă

Acest aspirator 2în1 este compact și cântărește puțin peste un kilogram, așadar, este ușor de manevrat prin casă și curăță orice colțișor în care un aspirator normal nu poate ajunge. Nu este nevoie să achiziționezi 2 aspiratoare pentru a te bucura de un aspirator vertical, dar cu precizia unui aspirator de mână. Schimbă accesoriile și utilizează-l ca aspirator manual pentru a curăța blatul din bucătărie, suprafețele de lucru sau zonele greu accesibile din casă, din garaj sau din mașină – folosește-l oriunde ai nevoie.

Putere ciclonică, cu un design fără sac

Bateria reîncărcabilă poate oferi peste 30 de minute de putere de curățare ciclonică, cu 12 kPa de aspirare – suficient pentru a face față tuturor provocărilor din gospodărie. Designul fără sac dispune de un recipient pentru praf de 0,5 l, ușor de golit, care îți va ușura munca – nu trebuie să îți faci griji cu privire la achiziționarea unor saci scumpi sau greu de găsit.

Setul include:

  1. Accesoriu cu perie și accesoriu de tapițerie
  2. Încărcător
  3. Unitate de bază
  4. Cuier de perete
  5. Tub
  6. Suport duze
  7. Cap pentru perie
  8. Duză pentru locuri înguste