10 modele noi de canapele – 2021

Mobila pentru casă trebuie să fie frumoasă, rezistentă și funcțională, calități pe care le au toate obiectele de mobilier din magazinul nostru online. În plus, aici găsești cele mai mici prețuri pentru o mulțime de produse, de la canapele și colțare, până la paturi, dulapuri, comode sau mese și măsuțe de diverse dimensiuni. Nu este niciodată ușor să alegi mobila pentru casa ta, mai ales când cumperi online, însă noi îți facem decizia mai ușoară, oferind piese și corpuri de mobilier de calitate, la prețuri mici. Alege din gama variată de produse, mobila pentru living, pentru dormitor sau pentru bucătărie. Aici găsești canapele frumoase și comode, scaune de bucătărie, de bar sau de birou și fotolii, paturi matrimoniale sau de o persoană, comode TV, șifoniere și vitrine, birouri, noptiere, mese de bar sau mese consolă și multe alte corpuri de mobilier. Livrarea produselor este GRATUITĂ. Comenzile îți pot aduce puncte de loialitate.

Canapea Leira cu 3 locuri din piele ecologică, alb – Pret 1800 lei

Această canapea complet confortabilă combină stilul clasic cu calitățile moderne, creând un aspect îmbietor care te face să te așezi. Forma curbată, scaunul cu căptușeală groasă și cotierele largi sunt un contrast puternic cu picioarele subțiri din metal și un design liniar orizontal pe spătar. Acoperit cu somptuos piele artificială în alb elegant, acest 3 locuri va fi punctul focal al oricărei zone de locuit pentru o lungă perioadă de timp.

Canapea Chesterfield, piele, gri, 70 x 196 x 80 cm – Pret 2550 lei

O canapea frumoasă în gri, cu design clasic Chesterfield și măiestrie excepțională. Pernele scaunelor groase din spumă vă asigură o odihnă confortabilă, pernele scaunelor au un capac detașabil care se traduce printr-o curățare ușoară, fără griji pentru pete. În timp ce cadrele solide conferă canapelei durabilitate pentru anii următori.

Canapea Helsinki, piele, alb, 72 x 186 x 76 cm – Pret 1680 lei

O canapea de piele cu 3 locuri, care oferă atât stil cât și confort. Căptușeala de înaltă calitate a scaunelor asigură un loc primitor pentru odihnă. Pernele suplimentare au un capac detașabil care se traduce printr-o curățare ușoară, fără griji pentru pete.

Canapea Motala, lemn masiv, bej, 76 x 182 x 83 cm – Pret 1440 lei

Această canapea din stofă are un design atemporal și aduce o senzație vintage în casa ta. 

Canapea Tomlin, lemn masiv, galben-mustar, 84 x 204 x 85 cm

Materialele de inalta calitate si finisajele deosebite fac din aceasta canapea o piesa de rezistenta pentru sufrageria ta.

Canapea Melva, textil, bej, 240 x 72 x 101 cm – Pret 4280 lei

Produs de lux, calitate superioara, durabilitate extinsa! Materialele de inalta calitate si finisajele deosebite fac din aceasta canapea o piesa de rezistenta pentru sufrageria ta.

Canapea Skien, rosu burgundy, 91 x 200 x 83 cm – Pret 2780 lei

Îmbunătățiți-vă interiorul cu această canapea elegantă și plină de farmec. 

Set de 2 canapele Ceja, verde maslin – Pret 2925 lei

Ideal pentru crearea unui spațiu de locuit confortabil, acest set include o canapea cu două locuri și o canapea cu trei locuri. Fiecare dintre aceste canapele stă pe picioare joase din plastic rezistent și are brațe pătrate și spate amortizate. Scaunele căptușite plușate sunt tapițate într-o țesătură moale din amestec de poliester. Acest set poate găzdui până la cinci persoane.

Canapea Chesterfield, lemn masiv, albastru, 201 x 75 x 70 cm – Pret 3495 lei

Caracterizată printr-o siluetă elegantă cu brațe largi , această canapea are un stil iconic Chesterfield, care se potrivește oricărui interior modern sau tradițional. Spătarul scăzut, pernele scaunelor cu căptușeală groasă, precum și picioarele ornamentate din lemn de cauciuc oferă cel mai bun confort și stabilitate. Tapițat într-o țesătură de catifea într-o nuanță luxoasă de albastru, spătarul prezintă un capitonaj clasic cu nasturi de diamant.

Canapea Forsyth, catifea, gri, 85 x 204 x 83 cm – Pret 3465 lei