Purificatorul de aer Pegasus este potrivit pentru incaperi de pana la 50 mp, avand un filtru electrostatic lavabil care capteaza virusii, polenul, sporii de mucegai, alte particule daunatoare din aerul incaperii, 20% reducere, Pret 572 lei. Aer curat acasă, la birou și în clasă!

Aparate de purificare a aerului, eficiente pentru cameră sau spații închise de dimensiuni medii sau mari.

Aerul din locuință poate fi mai poluat decât aerul de afară. Pentru a capta praful, polenul, sporii de mucegai, alergenii, bacteriile și alte particule dăunătoare din aer, vă propunem purificatoare de aer de înaltă eficiență, capabile să rețină cu ajutorul filtrelor tip Hepa încărcate electrostatic, particule de dimensiuni de 0,0003 mm (de 50 de ori mai mici decât o bacterie). Gradul de filtrare este de 99,98%. Folosind ventilatoare cu consum extrem de redus, nivelul de zgomot este aproape imperceptibil. Purificatoarele de aer Elfi sunt fabricate în Suedia și sunt însoțite de o garanție extinsă de 10 ani odată cu schimbarea filtrelor Hepa periodic la 6 luni.

Pe lângă purificatoarele cu filtre Hepa, vă oferim și varianta cu filtre electrostatice: filtrele sunt lavabile, nemaifiind necesară înlocuirea lor la 6 luni.
Nivelul minim de zgomot al purificatoarelor propuse de Soldec este de 25 dB (purificatorul Woods 150/155) și consum de minim 3W.

Opțional, purificatoarele pot fi echipate cu filtre cu cărbune, care au proprietatea de a absorbi mirosurile neplăcute.

Purificator aer Pegasus negru 50 mp Filtru electrostatic Filtru carbune Timer

Purificatorul de aer Pegasus este potrivit pentru incaperi de pana la 50 mp, avand un filtru electrostatic lavabil care capteaza virusii, polenul, sporii de mucegai, alte particule daunatoare din aserul incaperii.

Destinat pentru: dormitoare, birouri, camere copii, sufragerii, gradinite, scoli, sali de asteptare, cabinete medicale.

Sistem de filtrare cu 3 filtre:

1. prefiltru aer: filtru aer lavabil care capteaza particulele grosiere de praf

2. filtru electrostatic: prin lamelele filtrului circula un curent slab care are ca si rezultat captarea tuturor particulelor nocive din aerul incaperii: virusi, bacetrii, spori de mucegai, polen, alergeni etc.

3. filru granule carbune: pentru indepartarea mirosurilor 

Inainte de a porni purificatorul de aer: deschideti usita din spatele aparatului si indepartati filtrul de carbune din interior. Acesta este sigilat, intr-un ambalaj din folie transparenta. Va rugam sa indepartati folia si apoi sa asezati filtrul de carbune la loc. Inchideti usita purificatorului. Acesta este acum pregatit pentru functionare.

Detalii:

– usor de folosit cu ajutorul celor 5 trepte de viteza 

– timer pentru programarea functionarii

– compartiment ulei esential: improspatarea aerului din incapere

– design simplu

– nivel zgomot redus

– mod functionare pe timp de noapte – cu luminile stinse

– debit aer: intre 150 si 200 mc/h in functie de viteza setata

– pentru incaperi de pana la 50 mp pentru a asigura minim 2 schimburi orare de aer purificat

Aerul devine din ce in ce mai poluat cu praf, bacterii, virusuri sau polen. Pentru a capta aceste particule, Purificatorul Pegasus foloseste filtre electrostatice, pre filtru de aer, iar pentru a indeparta mirosurile neplacute, este dotat cu filtru de carbon. Ca si un accesoriu suplimentar, Pegasus are un compartiment special dedicat uleiurilor aromatice, aerul fiind purificat si astfel si parfumat.
Filtrul electrostatic se spala sub jet de apa, nu este consumabil. Filtrul de carbune se recomanda sa fie inlocuit periodic la 6 luni pentru indepartarea mirosurilor neplacute.

Date tehnice:
Consum: 8-30 W
Recomandat pentru incaperi de pana la 50 mp / 151 mc
Eficienta filtrare: 99,97%
Filtru permanent HPP (nu este nevoie sa fie inlocuit)
Prefiltru de aer si filtru de carbon
Functionare extrem de silentioasa
Mod functionare pe timp de noapte (lumina scazuta)
Timer
Capsula pentru parfum sau uleiuri volatile
Dimensiuni: Lxlxh: 160x380x395 mm
Greutate: 3,45 kg
Culoare: negru mat
Carcasa: plastic

5 trepte viteza

Consumabile: prefiltru aer si filtru carbune.


Cost transport: pentru comenzi de peste 200 RON, transportul este gratuit. Pentru comenzi sub 200 RON, costul de transport este de 20 RON.
Pentru localitatile cu km suplimentari: cost suplimentar per km: 1 RON cu TVA.
Acest produs poate fi achizitionat si prin SEAP.