Aparat de curatat cu presiune Vytronix PW1500 High Performance 1500W Car Home & Garden Jet Wash, Pret 450 lei

Construit pentru utilizare fiecare zi

Puternicul Vytronix PW1500 este o mașină de spălat cu presiune ușoară până la medie, cu o putere impresionantă de curățare și performanțe generale. Presiunea sa maximă de 105 bar furnizează jetul perfect de înaltă presiune de apă pentru curățarea a tot, de la mașini, biciclete, pubele, terase și pereți, garduri, gratare și mobilier de grădină.

Aparat de curatat cu presiune Vytronix PW1500

Cu jetul puternic de apă de înaltă presiune, puteți fi sigur că eliminați chiar și cele mai încăpățânate pete de murdărie , în plus, prin designul său compact și sistemul de depozitare a instrumentelor la îndemână, PW1500 nu va ocupa mult spatiu in  garaj sau in dulapul de depozitare.

Specificațiile produsului: Ușor de utilizat și de depozitat, cântărește doar 6,1 kg, motor 1500 watt, debit 330 litri pe oră, presiune de lucru 70 bar, presiune maximă 105 bar, potrivit pentru sarcini ușoare – mediu, furtun 5m, cablu de alimentare 5 m, accesorii care includ lance de presiune, furtun 5m, pistol cu ​​presiune, duză de presiune reglabilă și cârlig de depozitare. Dimensiuni produs: 25 x 21 x 47cm.