Difuzor probiotice BIOTICA 800 sterilizator aer si suprafete, Pret 809.20 lei

BIOTICA 800 difuzează în aerul încăperii bacteriile benefice organismului uman: probiotice.

Pachetul contine: difuzorul Biotica 800 + 1 cartus de 112 ml solutie probiotice + 1 transformator.

Probioticele sterilizează aerul și suprafețele afectate de virusuri, bacterii, alte particule dăunătoare sănătății, poate elimina factorii patogeni de pe suprafețe precum: mese, scaune, covoare, perne, tastatură, jucării, fiecare suprafață și obiect din casă, înainte de a deveni aeriene.

Perfect pentru încăperi intre 75-100 mp: dormitoare, sufragerii, birouri, camere de așteptare medici, săli consultare medici, grădinițe, creșe, școli, spații cu flux mare de persoane etc. Pachetul include: difuzor probiotice, 1 cartus probiotice 112 ml, transformator pentru alimentare la priza.

Dimensiuni: 25×5,3×10 cm

Greutate: 0,63 kg

Suprafata incapere: 75-100 mp

Difuzor probiotice BIOTICA 800 sterilizator aer si suprafete

Difuzorul pulverizează în aer, la intervale periodice de timp, cu ajutorul unei pompe incorporate, solutia de probiotice. Fata de setarea standard temporizata, utilizatorul mai poate pulveriza probiotice in orice moment doreste, prin apasarea unui buton.

BIOTICA 800 consumă toate resursele organice care servesc ca susținere pentru supraviețuirea bacteriilor patogene și a mucegaiului, provocând dispariția lor treptată.

Nu permite formarea fungilor și a bacteriilor rezistente la medicamente. Spre deosebire de reacția la tratamentul chimic și la antibiotice, agenții patogeni nu pot dezvolta imunitate împotriva probioticelor, iar eficiența lor este consistentă pe perioade lungi de timp.

  • Funcționează cu cartușe cu probiotice, timpul de utilizare a unui cartuș de 112 ml este de aprox. 3 luni. Detaliile despre cartusul cu probiotice le gasiti aici: Cartus probiotice
  •  

Avantaje BIOTICA 800

Purificatoarele tradiționale de aer folosesc fie filtre, fie tehnologie de distrugere fără discriminare. Nu tratează poluanții la sursă, distrug atât bacteriile bune, cât și pe cele rele. Purificatorii de aer tradiționali nu tratează suprafețele și obiectele.

Metodele tradiționale de curățare, cum ar fi înălbitorul și antibioticele, elimină atât bacteriile bune, cât și cele rele. Acest lucru creează un dezechilibru de mediu și nu este sănătos.

Față de ele, probioticele tratează atât aerul, cât și suprafețele obiectelor, curățându-le de virusuri, bacterii, alergeni și agenți patogeni. 80% din toate bolile sunt transmise prin atingere, doar 20% prin aer. BetterAir® este proactiv, atacând acești iritanți la sursă, pe mese, scaune, covoare, perne, tastaturi, jucării, fiecare suprafață și obiect din casă, înainte de a deveni aeriene.

Spre deosebire de toate purificatoarele de aer existente BetterAir® nu folosește substanțe chimice, nici filtre, nici lumini UV, nici ozon, nici antibiotice, nimic artificial și nimic nefiresc pentru a crea cel mai sănătos mediu interior posibil. Folosim propriii protectori ai biomului cultivat de la natură – probioticele – derivate în totalitate din organisme naturale care trăiesc în sol și în plante.

DE CE AVEM NEVOIE DE BACTERII BUNE?

În corpul nostru există de 10 ori mai multe bacterii decât celule.

Se estimează că până la 80% din bacteriile unui corp sănătos sunt benefice. Probioticele sunt bacterii prietenoase care ne ajută să ne îmbunătățim imunitatea, digestia, să reducem alergiile, să ne îmbunătățim starea de spirit și așa mai departe.

O SOLUȚIE NATURALĂ


Betterair® este pe prima companie care folosește această tehnologie revoluționară, dezvoltând primul purificator cu probiotice din lume.

Mediile interioare în care locuim astăzi, unde petrecem în medie 90% din timpul nostru, sunt excesiv de izolate și controlate strict prin compuși artificiali, substanțe de curățare chimice și purificatori de aer care omoară bacteriile bune (probiotice) împreună cu cele rele. Această metodă greșită a creat super-bug-uri rezistente la orice remedii existente care au creat, la rândul lor, un mediu interior nesănătos. Astfel se produc astmul, alergiile, afecțiunile respiratorii etc., dar și un sistem imunitar slăbit, oboseală, depresie, somn perturbat, concentrare compromisă și multe altele.

Betterair® funcționează cu Natura, nu împotriva ei. Natura este singura noastră resursă.