Set de mobilier tineret pentru dormitor Brianne, 6 piese, MDF, maro, Pret 5640 lei

Mobilierul pentru tineri Brianne este o alegere excelentă pentru a crea locul perfect pentru un adolescent. Culorile neconvenționale se armonizează perfect cu formele simple, oferind camerei un design modern și original. Mobilierul pentru tineri Brianne este fabricat din materiale sigure de înaltă calitate, rezistente la zgârieturi, asigurând în același timp durabilitatea și siguranța utilizării. Datorită acestei soluții, mobilierul este perfect și pentru o cameră pentru copii. 

Setul de mobilier pentru tineri Brianne include un birou ergonomic, datorită căruia un adolescent nu numai că își poate face temele, dar și poate depozita accesoriile școlare necesare. Setul include, de asemenea, o biblioteca unde puteți stoca, printre altele caiete, cărți sau gadgeturile preferate ale copilului dvs., precum și un sifonier spațios cu rafturi care va găzdui o cantitate mare de piese vestimentare. Colecția este completată de un pat cu un spatiu de depozitare pentru lenjerie de pat cu o tăblie tapițată și 2 etajere suspendate.

Colecția de mobilier MEMONE este realizată din tablă laminată de 16 mm, iar marginile mobilierului sunt finisate cu un furnir din PVC rezistent la utilizarea de zi cu zi.

Set de mobilier tineret pentru dormitor Brianne

Detalii: 

Include: 1 pat, 1 birou, 1 sifonier, 1 biblioteca, 2 etajere

Pat: 90cm H x 94cm W x 205cm L

Dulap pentru haine: 52cm D x 200cm H x 90cm W

Capacitatea greutății patului: 77 kg

Biblioteca: 200 x 60 x 40 cm

Culoare: Stejar auriu

Material: Lemn fabricat, MDF

Pat: da

Dimensiunea patului: 90 x 200 cm

Sistem de lamele inclus: Nu

Saltea inclusă: Nu

Dulap inclus: da

Numărul șinelor suspendate: 1

Numărul ușilor dulapului inclus: 2

Rafturi interioare pentru dulapuri incluse: da