Cel mai bun masaj pentru spate 4în1 cu Husa de masaj complet umeri, spate, lombar, Shiatsu Swing, Pret 499 lei

Scapă de durerea de spate cu Husa de masaj complet umeri, spate, lombar, Shiatsu Swing. Aceasta oferă un masaj circular pentru zonele mari de pe spate (zona lombară) și role de masaj pentru coloana vertebrală. În plus, are grijă și de zona umerilor – este suficient de mare și acționează de la coccis până la zona gâtului. Bucură-te de terapia shiatsu, prin vibrații sau de termoterapie!

Husa de masaj complet umeri, spate, lombar

Resetează-ți corpul și mintea cu un masaj relaxant

După o zi lungă la birou, ar trebui să profităm cu toții de un moment de relaxare și destindere. Omiterea acestei etape, pe cât de mică, pe atât de importantă, duce la creșterea tensiunii, stare de nervozitate și chiar la dureri musculare. În acel moment, este timpul să îți resetezi corpul și mintea cu un masaj relaxant.

Cu toate acestea, nu este nevoie să părăsești zona ta de confort. Husa de masaj complet umeri, spate, lombar Wellneo®, Shiatsu Swing reprezintă terapeutul perfect – înlătură durerile de spate și ameliorează oboseala și disconfortul muscular.

Masaj relaxant chiar la tine acasă

Husa de masaj complet umeri, spate, lombar Wellneo®, Shiatsu Swing are grijă de zonele voluminoase de pe spate, fiind potrivită pentru cei care se confruntă cu dificultăți lombare. În plus:

  • are role de masaj reglabile și flexibile, care se mulează perfectă pe curba sub forma de S a coloanei vertebrale;
  • ai grijă și de zona umerilor – spre deosebire de majoritatea dispozitivelor de masaj, Husa de masaj Wellneo®, Shiatsu Swing este suficient de mare și acționează de la coccis până la zona gâtului;
  • execută un masaj precis, concetrându-se pe zonele corespunzătoare;

Cel mai bun masaj pentru spate 4în1

Singurul terapeut de care vei avea nevoie

Husa de masaj complet umeri, spate, lombar Wellneo®, Shiatsu Swing masează 4 zone:

  • partea inferioară a spatelui,
  • partea superioară a spatelui,
  • întregul spate,
  • fese și coapse.

Asigură-te că încerci și masajul într-o anumită zonă, o opțiune personalizată, care se concentrează asupra unei singure regiuni de pe spate.

Masaj intens al țesuturilor pentru umeri și întregul spate

Ritm de viață alert, stres și presiune constantă? Înțelegem perfect prin ce treci. Dacă dorești să te bucuri de un masaj intens al țesuturilor spatelui, Husa de masaj complet umeri, spate, lombar Wellneo®, Shiatsu Swing vine în ajutorul tău! Cele 4 role flexibile de masaj shiatsu lucrează, astfel ca tu să te poți relaxa – fără disconfort muscular!

  • Nu este suficient? Poți să reglezi intensitatea cu ajutorul telecomenzii.

Uită de stres

Această husă de masaj poate fi transportată ușor. Ai parte de o zi stresantă la birou? Pornește husa de masaj și las-o să facă magie!

Dacă ești acasă și te uiți la televizor sau te relaxezi în orice alt mod, folosește husa de masaj și bucură-te de și mai multă relaxare.