Pilă pentru călcâie Supreme Wellneo®, 14% reducere, Pret 59 lei, Picioare netede, oriunde și oricând!

iulie 13, 2021

Pila pentru călcâie Supreme Wellneo® elimină pielea aspră și uscată și îți ajută călcâiele să-și recapete aspectul sănătos. Dispune de un mâner special, care include un compartiment de praf detașabil. Nu este doar unul dintre cele mai eficiente produse pentru îndepărtarea pielii moarte de pe călcâie, ci și unul dintre cele mai elegante. Ideală pentru persoanele care doresc să aibă picioare netede și sănătoase.

Pilă pentru călcâie Supreme Wellneo®

Picioare netede, oriunde și oricând

Pila pentru călcâie Supreme® reprezintă un dispozitiv cu baterie, pe care poți să îl folosești în siguranță și cu ușurință oriunde și oricând. Este dotat cu un motor puternic, care generează 10500 RPM, ceea ce înseamnă că pielea moartă va fi îndepărtată cu succes, iar picioarele tale vor avea un aspect sănătos și neted.

Se adaptează în funcție de nevoile tale – 2 role

Pila pentru călcâie Wellneo® Supreme dispune de 2 role, fiecare pentru un tip diferit de piele. Una este excelentă pentru îngrijirea pielii normale, în timp ce cealaltă are grijă de pielea mai aspră. Alege rola în funcție de nevoile tale și obține rezultate perfecte! Acestea se uzează în timp, ceea ce înseamnă că trebuie să fie schimbate în mod regulat. Când se apropie acest moment, venim în ajutorul tău cu Role de rezervă pentru Pila de călcâie Wellneo® Supreme.

Picioare netede și sănătoase

Datorită formei sale speciale și a compartimentului de praf detașabil, Pila pentru călcâie Wellneo® are grijă de pielea moartă care se adună. Mânerul are o prindere ușoară și este unul dintre cele mai elegante de pe piață. Perfect pentru zone mai mari ale picioarelor, precum călcâiele.


Înainte și după

 • Wellneo Supreme Callus RemoverÎnainte de utilizarea Pilei pentru călcâie Wellneo Supreme
 • Wellneo Supreme Callus RemoverDupă utilizarea Pilei pentru călcâie Wellneo Supreme

Accesoriile sunt incluse în set

 • Wellneo Supreme Callus RemoverPentru calusul recent format și îngrijirea normală a pielii
 • Wellneo Supreme Callus RemoverPentru calusul aspru și pielea uscată
 • Wellneo Supreme Callus RemoverCompartiment de praf detașabil pentru mai puține mizerie și o curățare mai ușoară

Caracteristici

 • Netezește pielea aspră
 • Picioare mai moi și mai fine
 • Dispune de 2 role minerale
 • Potrivită pentru suprafețe umede și uscate
 • Funcționează cu baterii
 • Ușor de folosit
Wellneo Supreme Callus Remover

Pielea ta merită!

Picioarele noastre muncesc din greu în fiecare zi, ele suportând întreaga greutate a corpului. În plus, te țin activ și, totodată, stabil. Merită atenția ta! Cu Pila pentru călcâie Wellneo® Supreme, scapi cu ușurință de pielea aspră și calusuri și te simți pregătită pentru sezonul călduros!

Wellneo Supreme Callus Remover