Aplica de perete din lemn șlefuit și vopsit manual, Caliope, Pret 245 lei

iulie 12, 2021

Rafinamentul și eleganța sunt cuvintele care descriu cel mai bine aplica de perete.

Rafinamentul și eleganța sunt cuvintele care descriu cel mai bine aplica de perete Caliope – Crem. Designul îndrăzneț, cu forme geometrice, utilizând în mod frecvent liniile curbe dar si tonurile calde si luminoase.

Fiecare corp de iluminat este lucrat în detaliu, șlefuit, băițuit și apoi acoperit cu două straturi de lac pe bază de apă, pentru a obține acel aspect plăcut și texturat al lemnului. Un aspect elegant îl da lemnul de mesteacan, prin fibra lui, de aceea fiecare produs este unic, în funcție de textura lemnului.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă.

Produsele sunt împachetate cu grijă, dezasamblate, pentru a fi transportate în siguranță, putând fi montate foarte ușor, în câteva minute, fără a fi nevoie de lipici sau șuruburi.

Aplica de perete din lemn șlefuit și vopsit manual, Caliope

Cum se nasc produsele?

Suntem producatori de corpuri de iluminat realizate din lemn șlefuit și vopsit manual. Prin designul unic, corpurile de iluminat vor face orice încăpere să prindă viață, integrându-se în orice stil, fie el modern sau clasic.

Modalitatea de a lucra lămpile este una foarte minuțioasă și complexă.

Prima dată gandim modelul și ne imaginăm cum ar decora cele mai frumoase și spectaculoase spații, apoi urmează parte de design unde lucrăm fiecare element în parte.

După aceea urmează partea cea mai frumoasă, cea în care lemnul prin culoare, îl șlefuim bine, îl băițuim și lăcuim de două ori, pentru a da nuanța și textura perfectă a lemnului.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. În final, cu ajutorul laserului totul prinde contur, având libertatea de a realiza orice proiect dorim.

De asemenea, putem realiza la comandă orice model, care se pretează domeniului nostru, în diverse nuanțe.