Wok aluminiu marmorat 28 cm Natural Line Blaumann BL 3384, 45% reducere, Pret 89.99 lei

iulie 7, 2021

Wok aluminiu marmorat 28 cm Natural Line

Wok-ul din aluminiu marmorat 28 cm Natural Line Blaumann BL-3384 se deosebeste prin culoriile sale naturale. Wok-ul are culoarea gri cu aspect de piatra, iar manerul are aspect de lemn de culoare maro. 

Este cel mai utilizat vas pentru gatirea alimentelor din Asia de Est si de Sud-Est. Wok-urile au fost rapid agreate de restul lumii. Unul din principalele sale beneficii consta in versatilitatea sa. Il puteti folosi indiferent de sursa de caldura disponibila. 

Gratie constructiei fiabile din aluminiu si a invelisului marmorat, toate alimentele se vor gati uniform, fara zone arse ori gatite insuficient. 

Acest WOK are diametru de 28 cm si o inaltime considerabila de 7.4 cm. Prin urmare, poate fi utilizat pentru a prepara retete in cantitatii medii sau mari fara probleme. 

WOK-ul se bucura de o fiabilitate incredibila, el pastrandu-si toate proprietatile fizice si functionale timp indelungat. WOK-ul este fabricat din materiale prietenoase cu natura si dupa fiecare utilizare poate fi curatat direct in masina de spalat vase ori manual, cu minim de apa si detergenti. 

Manerul WOK-ului pare simplu, dar este rezultatul unor eforturi complexe de a obtine o linie ergonomica, foarte bine fixata, Astfel, manerul urmeaza linia mainii, fiind usor inalt si curbat. 

Diametru: 28 cm
Capacitate: 3.2 Litri
Inaltime: 7.4 cm
Culoare interior: Gri 
Culoare exterior: Gri
Culoare maner: Maro

Tigaia Wok este realizata din materiale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU. Este foarte eficienta si completeaza o bucatarie bine echipata.este potrivita pentru portii mai mari de preparate. Volumul generos si marginile inalte ofera comfort in utilizare.