Termos 0.5 L Carbon Metallic Line Berlinger Haus BH 1941, 45% reducere, Pret 54.99 lei

iulie 7, 2021

Termos 0.5 L Carbon Metallic Line Berlinger Haus

Termosul 0.5 L Carbon Metallic Line Berlinger Haus BH 1941 este un cadou ideal pentru persoanele active. De indata ce bautura preferata este gata, o transferati in termos si ea isi va pastra temperatura pentru urmatoarele 12 ore.

Indiferent ca este vorba de o bautura fierbinte (cafea, ceai, lapte cald) sau de una rece (apa, suc, smoothie, fresh din fructe si legume), va garantam pastrarea temperaturii. 

Producatorul german, Berlinger Haus, a reusit si de aceasta data sa isi transpuna in realitate viziunea reusind sa creeze un produs elegant fara a face rabat la calitate.

Facil de curatat, recomandam spalarea lui manual cu putina apa, detergent de vase si o perie pentru sticle.

Termosul este realizat din otel inoxidbil iar peretii lui dubli sunt vidati pentru a pastra timp de minim 12 ore temperatura bauturii dumneavoastra. In plus, termosul nu va transpira niciodata, nu va fi cald sau rece la atingere. Capacul se inchide prin infiletare fara a exista posibilitatea de a varsa continutul. 

Fabricat din materiale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU – Termos 0.5 L Carbon Metallic Line Berlinger Haus BH 1941 este igienic, nu rugineste in timp si se poate utiliza vreme indelungata. 

Culoare: Gri carbon
Colectie: Carbon Metallic Line
Capacitate: 0.5 L
Mecanism deschidere: Cu capac
Material: Otel inoxidabil