Sticla termos 0.5 L Black Silver Collection Berlinger Haus BH 6392, 46% reducere, Pret 74.99 lei

iulie 7, 2021

Sticla termos 0.5 L Black Silver Collection Berlinger

Sticla termos 0.5 L Black Silver Collection Berlinger Haus BH-6392 este solutia ideala pentru reducerea consumului de plastic si vine ambalata individual. Cu o capacitate de 0.5 L si un design elegant, poate fi o alegere buna de cadou. Capacul se inchide prin infiletare pentru a impiedica scurgerile sau varsarea continutului. 

Realizata din otel inoxidabil testat si aprobat de cele mai inalte standarde de calitate germana, sticla termos are pereti dubli vidati ce permit pastrarea bauturii dumnevoastra la aceiasi temperatura timp indelungat ( 12 ore) indiferent ca aceasta este calda sau rece.

Spune adio sticlelor de plastic. Acum poti pastra apa sau bautura preferata la temperatura dorita mai mult timp si protejeaza mediul folosind Sticla termos 0.5 L Black Silver Collection Berlinger Haus BH-6392 si ramai hidratat de-a lungul zilei. 

Sticla termos este fabricata din materiale prietenoase cu natura, fara PFOA, PLUMB sau CADMIU pentru folosire zilnica, fara a-si pierde din caracteristici. Se spala usor cu ajutorul unei perii pentru sticle. 

Culoare: Silver
Colectie: Black Silver Collection
Numar bucati pe set: 1
Mecanism deschidere: Cu capac
Capacitate: 0.5 L
Material: Otel Inoxidabil