Roaster oval 42 cm x 32 cm emailat cu capac NAVA NV 053 001, 41% reducere, Pret 109.99 lei

iulie 7, 2021

Roaster oval 42 cm x 32 cm emailat cu capac

Roaster oval 42 cm x 32 cm emailat cu capac NAVA NV-053-001 este realizat din otel carbon de inalta calitate si un invelis emailat. Vasul este prevazut cu capac si manere simple ce vin in prelungirea vasului, de o parte si de alta, pentru a spori comfortul si siguranta in timpul utilizarii.  

Are aceiasi eficienta ridicata indiferent de sursa de caldura (gaz, electric) si aparatul de gatit (plita cu gaz, plita electrica, aragaz,), si contribuie la reducerea consumului de resurse cu pana la 35%. 

Datorita compozitiei solide a metalului si bazei temperatura este distribuita uniform pe toata suprafata vasului pentru gatit. Astfel gatitul poate fi realizat la temperaturi scazute economisind energie.

Pentru a putea intretine bine se recomanda utilizarea accesoriilor de bucatarie din lemn, plastic sau silicon. De asemenea, nu este recomandat sa taiati alimente in interiorul vasului pentru gatit utilizand ustensile ascutite.

Este indicat sa fie spalati vasul pentru gatit inainte de prima utilizare folosind un burete moale. Nu supraincalziti vasul cand acesta este gol. O temperatura scazuta sau medie este suficienta pentru a obtine rezultate ideale dar nu uitati sa ungeti interiorul vasului cu ulei sau unt inainte de fiecare utilizare.Fabricat pentru a rezista schimbarilor bruste de tamperatura insa pentru a prelungi durata de viata a vasului este bine sa il lasati sa se raceasca dupa utilizare. Dupa racire spalati vasul pentru gatit cu apa calda si detergent de vase, folosind un burete moale.

Material: Aluminiu
Culoare: Negru
Diametru: 42 cm x 36 cm
Inaltime: 11 cm

Vasele producatorului NAVA sunt fabricate astfel incat sa existe o reducere semnificativa a emisiilor de dioxid de carbon si nu contin PTFE si PFOA.