Fierbator electric cu termostat 1.7L Black Rose Collection Berlinger Haus BH 9077, 55% reducere, Pret 169.99 lei

iulie 7, 2021

Fierbator electric cu termostat 1.7L Black Rose

Fierbator electric cu termostat 1.7L Black Rose Collection Berlinger Haus BH 9077 este o piesa ce va completa perfect bucataria dumneavoastra. Este realizat din otel inoxidabil si anumite elemente din plastic termorezistent de o calitate foarte buna, prietenoase cu natura. 

Fierbatorul este sigur si usor de folosit. Acesta prezinta o protectie pentru a nu se arde atunci cand este folosit din greseala fara a avea apa in el, termostat si un indicator de apa pe maner. Se inchide automat atunci cand apa a fiert, iar butonul ON/OFF este semnalizat cu un indicator luminos.

Capacul acestuia poate fi deschis cu usurinta apasand butonul de pe manerul ergonomic al acestuia. Manerul este realizat dintr-un plastic termorezistent ce nu-i permite sa se incinga in timpul fierberii si astfel poate fi folosit in siguranta. In partea opusa manerului prezinta un cioc foarte bine definit care permite o turnare precisa in cesti.

Este prevazut cu un filtru interior ce nu permite impuritatilor sa treaca atunci cand servim apa din el. Acesta filtru se poate detasa si curata facil. 

Cana fierbatorului nu este legata cu fir, se poate ridica de pe baza de indata ce apa a fiert si o puteti folosi pentru servire. De asemenea permite si rotirea la 360 de grade.

Fierbator electric cu termostat 1.7L Black Rose Collection Berlinger Haus BH 9077 este realizat din materiale ECO-friendly fara PFOA, PLUMB sau CADMIU.

Capacitate: 1.7 Litri

Material: Otel inoxidabil

Material maner: Plastic termorezistent

Culoare: Negru

Putere: 220-240V AC 50-60HZ