Set 2 perne clasice spumă cu memorie Siena Dormeo

iunie 21, 2021

Perna clasică MF Siena V3 50×70 conține fulgi din spumă cu memorie, care asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale. Perna poate fi personalizată prin reglarea înălțimii și a fermității. Husa este realizată din 2 părți: o față de vară și o față de iarnă, fiind ideală pentru toate anotimpurile. Husa este lavabilă la 40℃. Potrivită toate tipurile de somn. Primești două perne în acest set.

Set 2 perne clasice spumă cu memorie Siena Dormeo

Somn sănătos cu o pernă clasică

Perna Clasică MF Dormeo® Siena V3 a fost special concepută pentru cei care preferă modelul clasic de pernă, dar combinat cu avantajele unei perne care se mulează perfect pe forma capului și a gâtului. Umplutura pernei conține fulgi din spumă cu memorie care se mulează pe forma capului și a gâtului și le asigură susținerea de care au nevoie pentru o aliniere corectă a coloanei vertebrale. Perna clasică Siena V3 este singura pernă pe care vei dori vreodata să dormi. Mai mult, în acest set, veți primi 2 perne clasice la prețul unei singure perne.

Suport și design inteligent

Perna Clasică MF Dormeo® Siena V3 poate fi personalizată prin reglarea înălțimii și a fermității. Fulgii de spumă sunt înveliți într-un strat de 0,5 cm grosime de spumă poliuretanică vâscoelastică. Mulțumită design-ului inteligent, puteți regla înălțimea și fermitatea pernei pentru o aliniere corectă a coloanei vertebrale.

Confort, căldură și o bună circulație a aerului

Husa pernei clasice MF Siena V3 este realizată din 2 părți: o față de vară, confecționată dintr-un material care asigură o bună aerisire, și o față de iarnă, realizată dintr-un material tricotat care ține de cald. De asemenea, sistemul AirX asigură pe partea din spate a pernei o bună circulație a aerului iar în interiorul pernei o menține aeristă și uscată, mai ales în lunile călduroase de vară.

Mediu de dormit curat și proaspăt

Perna clasică MF Siena V3 beneficiază de Tratament CleanEffect® pentru extra protecție împotriva acarienilor, bacteriilor și mirosurilor neplăcute – asigură un mediu curat și proaspăt de dormit. Husa este lavabilă la 40°C și se usucă rapid. Dimensiunea pernei este de 50×70 cm și este potrivită pentru toate tipurile de somn, pe o parte, pe spate sau pe burtă