Set 2 Perne Anatomice Siena V3 Dormeo

iunie 21, 2021

Perna anatomică Siena 30×50 cm are un design anatomic, care se mulează perfect pe conturul capului și gâtului. Perfectă pentru cei care dorm pe o parte și pe spate. Datorită materialelor de ultimă tehnologie din care este confecționată, perna oferă o bună circulație a aerului și asigură un mediu curat de dormit. Husa este lavabilă la 40℃. Primești două perne în acest set.

Set 2 Perne Anatomice Siena V3 Dormeo

Susținere echilibrată pe toată perioada anului 

Perna anatomică MF Siena V3 are un design anatomic care se mulează perfect pe conturul capului și al gâtului și oferă susținere pe toată perioada anului. Nucleul pernei este realizat din spumă cu memorie de înaltă calitate, pentru un maxim de confort. Husa este lavabilă și beneficiază de tratament CleanEffect® pentru protecție împotriva acarienilor, bacteriilor și mirosurilor neplăcute, asigurând un mediu curat și proaspăt pentru dormit.

Perna Anatomică MF Siena V3 este facută din spumă cu memorie de înaltă calitate

Forma anatomică a pernei Siena V3 asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.
Nucleul pernelor este realizat din spumă cu memorie de înaltă calitate pentru a asigura adaptarea completă a formei, greutații și căldurii corporale. Oferă astfel susținerea de care aveți nevoie pentru un somn sănătos și odihnitor.

Mediu de dormit curat și proaspăt

Perna anatomică MF Siena V3 beneficiază de tratament CleanEffect® pentru extra protecție împotriva acarienilor, bacteriilor și mirosurilor neplăcute. Acest lucru o face potrivită mai ales pentru persoanele predispuse la alergii, deoarece asigură un mediu de dormit curat și proaspăt. Mai mult, părțile laterale ale pernei beneficiază de sistem AirX, ce asigură un mediu curat și proaspăt de dormit.

Dormiți sănătos cu perna anatomică MF Siena V3

Husa pernei are un design format din pătrate 3D, ce vă oferă o senzație de masaj ușor și plăcut. Materialul din partea superioară a husei este format din poliester de cea mai bună calitate, husa este detașabilă și lavabilă la 40°C, astfel încat o poți menține curată si proaspată tot timpul. Perna anatomică MF Siena V3 este potrivită pentru cei care dorm pe o parte sau pe spate, iar la prețul unei perne obțineți DOUĂ perne cu dimensiunea 30×50 cm.