Saltea Platinum Deluxe 20 cm fermitate personalizata Dormeo

iunie 21, 2021

În ediție limitată, Salteaua Platinum Deluxe are 3 zone de confort, 20 cm, tratament CleanEffect® și Adaptive. Perfectă pentru orice poziție de dormit și orice formă a corpului, oferind posibilitatea de a detașa cei 3 cm suplimentari de spumă cu memorie. Husă detașabilă și lavabilă. Este hipoalergenică și antibacteriană. Perioadă de TESTARE GRATUITĂ – 60 de nopți și 15 ani garanție extinsă.

Saltea Platinum Deluxe

Confort personalizat, susținut de tehnologiile de ultimă generație

Varianta fără riscuri pentru toți cei care nu vor să facă niciun compromis atunci când vine vorba despre un somn perfect

  • Susținere și fermitate personalizate: poți detașa cei 3cm de strat suplimentar de spumă cu memorie
  • 3 zone de confort: pentru susținere optimă a diferitelor părți ale corpului
  • 4 mânere: pentru a o putea manevra ușor
  • Tratament Adaptive: oferă o senzație de căldura iarna și răcoare vara
  • Tratament CleanEffect: asigură protecție împotriva bacteriilor, acarienilor și a mirosurilor neplăcute
  • Saltea antibacteriană și hipoalergenică potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii sau astm
  • Husă detașabilă și lavabilă pentru un mediu de dormit sănătos și curat, fără bacterii, acarieni și mirosuri neplăcute (se poate spăla doar husa de deasupra).
  • Înălțime de 20 cm: 17 cm spumă Ecocell și 3cm strat suplimentar spumă cu memorie, detașabil
  • Perioadă de TESTARE GRATUITĂ de 60 de nopți și garanție extinsă de 15 ani.
  • Ambalaj: Ambalată în vid, într-o cutie compactă și livrată la ușa ta.

Personalizează-ți salteaua

Cu noua saltea în ediție limitată, Platinum Deluxe îți poti configura propriul nivel de confort. Regleaz-o după corpul tău, nevoile tale, preferințele tale de dormit – poți detașa cei 3cm de strat suplimentar de spumă cu memorie. Întotdeauna 100% personalizat.

Spumă Ecocell – pentru susținere și o bună circulație a aerului

Ecocell® este o spumă confortabilă de nouă generație, de calitate superioară, proiectată pentru un confort ideal în timpul somnului. Este permanent elastică cu o structură celulară tridimensională, ce permite o circulație a aerului constantă și oferă puncte de suport excelente. Spuma ferma reține forma constant, indiferent de presiunea aplicată asupra sa.

Tratament cu CleanEffect® pentru protecție maximă

CleanEffect® pastrează salteaua curată și fără alergeni. De asemenea, este antibacterian și, astfel, perfect pentru toți cei care suferă de alergii sau astm. O suprafață de dormit igienică este esențială pentru un somn sănătos și comod.

Perioadă de TESTARE GRATUITĂ de 60 de nopți și garanție extinsă de 15 ani

Îți oferim perioadă de  testare, fără niciun risc, de 60 de nopți. Ia-o acasă, încearc-o și dacă nu îți place, adu-o înapoi fără nicio explicație. Salteaua Platinum Deluxe vine cu o garanție extinsă de până la 15 ani, pentru liniștea ta totală. Asta înseamnă 5.470 de dimineți când te vei trezi pregătit să te bucuri de o nouă zi.

Montarea este rapidă și simplă

Noua saltea îți va fi livrată la ușă într-un sul comprimat și vidat, protejat într-o cutie de ambalare – învelită în DOUĂ straturi de plastic. Toate saltelele noastre sunt comprimate și vidate grație procesului de livrare ecologic și protecției la transport.