Perna cu efect răcoritor 2în1 New, 33% reducere, Pret 99 lei

iunie 14, 2021

Perna cu efect răcoritor 2în1 Dormeo New 50×70 cm te va ajuta să dormi liniștit în nopțile toride de vară. O parte are o țesătură perfectă pentru toate anotimpurile, în timp ce cealaltă parte dispune de o țesătură uimitoare, care rămâne rece la atingere și absoarbe căldura din partea superioară a corpului – cap, gât și umeri. Este umplută cu microfibre avansate Wellsleep®, care oferă un plus de confort și asigură o aliniere corectă a coloanei vertebrale.

Perna cu efect răcoritor 2în1

Pernă cu efect răcoritor pentru și mai mult confort

Dacă te zvârcolești constant din cauza căldurii în exces, este dificil să ai parte de o noapte odihnitoare. Transpirația și disconfortul îți pot ruina întreaga zi – devii obosit, iritat și predispus la boli.

Poți să adormi mai repede și, totodată, poți avea parte de un somn mai bun atunci când folosești o pernă cu efect răcoritor – dormi de până la de 3 ori mai profund. Acest tip de somn te va face să te simți odihnit și plin de energie. Arăți și te simți bine!

Perna cu efect răcoritor 2în1 Dormeo dispune de 2 părți diferite pentru o utilizare maximă. Totodată, îți oferă o senzație moale, pe care o vei îndrăgi noapte de noapte.

Potrivită pentru toate pozițiile de dormit

Perna este realizată cu atenție pentru toate pozițiile de dormit, astfel că asigură alinierea corectă a capului, gâtului și coloanei vertebrale, reducând, totodată, durerea de spate. Dispune de un fermoar care te ajută să o deschizi și să-i reglezi înălțimea cu ușurință, îndepărând câteva dintre straturile de umplutură cu fibre avansate Wellsleep®, dacă este necesar.

Igienică și ușor de întreținut

Perna este lavabilă la 40°C și are o dimensiune de 50×70 cm, fiind potrivită pentru toate fețele de pernă.

Perna cu efect răcoritor 2în1 Dormeo poate fi folosită în combinație cu Topperul 4 anotimpuri Warm&Cool pentru un plus de prospețime și confort în timpul verii. Îl poți fixa pe saltea sau pe canapea și, în plus, dispune de o parte reversibilă care te ajută să te bucuri de și mai multă relaxare pe parcursul întregului an.