Pest Repeller Rovus, Alungă dăunătorii din casa ta cu impulsuri electromagnetice puternice, set 3 bucati, Pret 99 lei

mai 20, 2021

Scapă ușor de insecte, gândaci și rozătoare cu Rovus Pest Repeller! Nu este nevoie să folosești substanțe toxice sau zgomot puternic. Rovus Pest Repeller emite impulsuri electromagnetice, care interferează cu sistemul nervos al acestor viețuitoare și acționează ca o plasă invizibilă de protecție pe o suprafață de până la 50m2, ținându-le departe de casa ta. Conectează-l la priză și relaxează-te.

Alungă dăunătorii din casa ta

Furnicile, păianjenii, gândacii și rozătoarele pot fi oaspeți nepoftiți până și în cele mai curate case, devenind chiar cauza multor probleme. Metodele tradiționale împotriva dăunătorilor se bazează pe zgomote puternice, substanție toxice sau capcane care, de foarte multe ori, pot reprezenta un adevărat pericol atât pentru membrii familiei, cât și pentru animalele de companie. În plus, aceste metode lasă în urmă mizerie. Folosind Rovus Pest Repeller, poți ține cu ușurință dăunătorii departe de locuința ta și te poți bucura de un mediu curat și sigur.

Impulsuri electromagnetice puternice

Rovus Pest Repeller folosește puterea impulsurilor electromagnetice, setate la un interval special de frecvență, care interacționează cu sistemul nervos și auditiv al dăunătorilor. Acesta acționează prin emiterea unui impuls de dezorientare pe o frecvență de 22-65 kHZ. Se schimbă automat și este foarte eficient în combaterea dăunătorilor, ținându-i departe de orice încăpere în care folosești dispozitivul. Este silențions și nu constituie un pericol pentru membrii familiei sau pentru animalele de companie.

Cuplează-l la priză și uită de oaspeții nepoftiți

Cuplează dispozitivul la priză și va începe să funcționeze, ținând departe de casă oaspeții nepoftiți 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Rovus Pest Repeller nu folosește zgomot puternic, substanțe toxice și nu produce mizerie. Poți folosi câte un dispozitiv în fiecare încăpere – camera de zi, dormitor, garaj, bucătărie, pivniță sau în orice alt loc în care dorești să scapi de dăunători. Folosește-l în interiorul casei sau oriunde ai nevoie, întrucât funcționează pe o suprafață de 50m2.

Asigură-te că întreaga ta locuință este protejată

Deși fiecare dispozitiv poate funcționa pe o suprafață de până la 50m2, impulsurile electromagnetice nu pot pătrunde prin pereți/alte obiecte solide. Pentru a te asigura că toate zonele casei sunt protejate, acest set vine cu 3 unități. Pune unul în fiecare camera pe care dorești să o protejezi de dăunători – o metodă simplă și sigură.

Setul Pest Repeller include:

  • 3x Dispozitive Pest Repeller
  • 1x Manual de utilizare