Cismea mica – placata cu piatra poligonala Kavala (80 x 55cm, 70kg), Pret 485.52 lei

mai 17, 2021

Cismeaua este executata din beton si se compune din doua parti: corpul propriu-zis si cuva de scurgere. Aceste elemente sunt decorate prin placare cu ardezie Kavala, in forma de piatra poligonala.

Avantajele utilizarii chiuvetei din beton placat cu ardezie Kavala sunt:


– duritatea constructiei din beton. Aceasta este intarita de calitatile ardeziei, o roca dura (6-7 pe scala Mohs), rezistenta la variatii de temperatura tipice ciclurilor de inghet-dezghet din zonele cu clima temperata. Coeficientul de dilatatie termica a ardeziei este mai bun decat al betonului. Ardezia acopera suprafata oferind o rezistenta deosebita la factorii abrazivi (vant, ploaie, radiatii UV) si corozivi (excremente de pasari, resturi organice), de asemenea este neinflamabila si nu intretine arderea. Comportamentul la solicitari mecanice al ardeziei este foarte bun, imbunatatind performantele cismelei ca intreg si marindu-i astfel fiabilitatea.
– aspectul cismelei este unul practic, urban si se datoreaza placarii cu ardezie Kavala. Placile se aleg cu grosimi cat mai reduse (1-3 cm), pentru corpul cismelei se foloseste piatra poligonala iar pentru cuva si lateralele corpului placi dreptunghiulare. Astfel aspectul general este unul armonios. 
– dimensiunile de 80 x 55 cm, greutatea de 60 -70 kg si modul de executie a cismelei determina o forma echilibrata si stabila.
– ardezia Kavala prezinta o variatie relativ redusa de culoare, mai pregnante fiind nuantele de gri, in intregul ei se incadreaza in zona constructiilor moderne urbane, practice, regasindu-se chiar si in zonele industriale. Exista totusi o tenta traditionala in aceasta constructie, amintind de aspectul echilibrat si ferm al amenajarilor din piatra de rau.  
– montajul este facil, practic se monteaza robinetul si scurgerea, se asambleaza cele doua piese si atat. Montajul se poate executa pe un postament de ciment sau pe perete, caz in care este nevoie de un sprijin suplimentar. Acesta se poate obtine montand o bordura de caramida pe care se sprijina cuva. Mai poti monta o bucata dintr-o grinda de lemn sau suporturi metalice adevcate.  Pe corpul cismelei si pe cuva sunt practicate din constructie gauri care permit alimentarea si scurgerea apei.
– intretinerea usoara si cu cheltuieli reduse. Dupa montaj se recomanda impermeabilizarea cismelei pentru o protectie buna la apa, grasimi, reziduuri si diferiti agenti de patare dupa care cismeaua se intretine prin simpla spalare.
– se poate monta atat la exterior cat si la interior
– se poate folosi ce tip de robinet doresti, pretul cismelei nu este incarcat de obligatia de a achizitiona un anumit tip de robinet
– cheltuielile de mentenanta reduse. Dupa montaj cismeaua trebuie curatata cu detergentul LTP Grimex in solutie diluata si impermeabilizata cu solutiile LTP: Mattstone, Colour Intensifier, Mattstone H2O sau Grout&Tile Protector. In cazul aparitie unor pete se pot folosi detergenti LTP specializati: Grout Stain Remover, Cement Grout & Salt Residue Remover, Power Stripper, Solvex. Dupa indepartarea petelor se reface impermeabilizarea.

Alege o cismea placata cu ardezie Kavala pentru gradina ta si vei castiga o imagine  moderna si echilibrata. 
Monteaza o cismea placata cu ardezie Kavala pentru accentuarea caracterului practic, decorativ si ecologic al gradinii tale

Greutate U.M:70
Detalii
MaterialArdezie
Cod ProdusAG-637
UtilizareExterior – orizontal
CuloareGri
FinisajNatur
Dimensiune:80 x 54 cm
Selectie produsStandard
Detalii achizitie produs
Unit. MasuraBuc
Tip Calcul ProdusBUC
Greutate
Greutate MP70
Greutate placa/bucata (kg):70
Intretinere si curatare
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Impermeabilizant de intensificare a culoriiLTP Colour Intensifier
Produs de curatare intensiva a petelorLTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare peteLTP Power Stripper

Intrebari si raspunsuri