Covor vintage Almus, bej, 160 x 230 cm, 100% bumbac, Pret 200 lei

mai 11, 2021

Acest covor de dimensiuni mari este un accesoriu excelent pentru interioarele contemporane care caută un accent vintage sau pentru a spori caracterul atemporal al interioarelor tradiționale. Țesătura din bumbac, cu design relaxant, oferă un aspect modern asupra covorului clasic. Cu modelul său de tranziție în nuanțe de bej decolorat, acest covor este cel mai bun mod de a aduce cea mai tare tendință în casa ta.

Detalii:

Dimensiuni: 160 x 230 cm

Culoare: bej
Material: bumbac
Compoziție material: 100% bumbac
Material suport: bumbac
Formă: dreptunghiulară
Țesere: țesută la mașină
Model: oriental

Calitate superioară, potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, design tradițional cu o atingere modernă, potrivit pentru varietate de decorațiuni interioare, îngrijire extrem de ușoară.

Detalii livrare

Produsele vin ambalate corespunzator în folie cu bule, polistiren, folie neagră pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic. Livrarea produselor de mobilier se va face in 6-10 zile lucrătoare, iar restul produselor vor fi livrate in 3-5 zile lucrătoare.