Tava pentru pizza Ironate 3 in 1, Pret 320 lei. Coaceți o pizza perfectă în doar 3 minute fără cuptor, folosind doar aragazul dvs. de bucătărie sau chiar un foc de tabără. Reinventați-vă gătitul cu IRONATE.

mai 10, 2021

Coaceți o pizza perfectă în doar 3 minute fără cuptor, folosind doar aragazul dvs. de bucătărie sau chiar un foc de tabără. Reinventați-vă gătitul cu IRONATE.

În mai puțin de 10 minute, IRONATE se poate încălzi la peste 800 grade F (aproximativ 430 grade Celsius) la fel ca cuptoarele comerciale pentru pizza. Nu mai așteptați peste 30 de minute până când cuptorul dvs. se preîncălzește, încălzind apartamentul și risipind toată energia.

Blatul IRONATE este conceput pentru a absorbi rapid energia de la aragaz și a radia căldură intensă în crustă și toppinguri pentru a asigura pizza gătită uniform în doar 3 minute.

Capătul inferior al IRONATE emulează podeaua unui cuptor din cărămidă pe lemne. Vedeți, am făcut IRONATE din oțel special. Doar ¼ inch din acest oțel poate deține la fel de multă energie ca câțiva centimetri de cărămidă și conduce căldura mult mai bine, astfel încât să obțineți acele pete perfect carbonizate pe fundul pizza, o caracteristică a celor mai bune plăcinte italiene.

IRONATE este fabricat din oțel carbon rezistent care previne ambalarea și are proprietățile termice perfecte pentru gătit. Are o capacitate termică chiar mai bună decât fonta.

Tava pentru pizza Ironate 3 in 1, Pret 320 lei