Aspirator Nano cu lumină UV Rovus, Lampa UV-C omoară bacteriile și acarienii, Aspiratorul folosește tehnologia ciclonică fără sac pentru separarea murdăriei, Pret 349 lei

mai 4, 2021

Noul aspirator Rovus Nano UV îmbină comoditatea unui aspirator de mână cu puterea de curățare și dezinfectare profundă a lămpii UV și cu un sistem eficient de filtrare a aerului, care captează nanoparticulele dăunătoare. Acesta curăță rapid și ușor textilele și tapițeria, suprafețele dure și multe altele, oferind un mediu mai sănătos pentru cei dragi.

Aspirator Nano cu lumină UV Rovus, Lampa UV-C omoară bacteriile și acarienii, Aspiratorul folosește tehnologia ciclonică fără sac pentru separarea murdăriei, Pret 349 lei

Acest aspirator compact și ușor este conceput special pentru a aduce mai multă putere în mâinile tale, făcând procesul de curățenie mai ușor, mai rapid și mai eficient, cu ajutorul a trei tehnologii excelente.

Lampa UV-C omoară bacteriile și acarienii

O perie specială cu raze puternice UV-C omoară rapid și sigur acarienii, ploșnițele de pat, bacteriile și microbii, prevenind mușcăturile, bolile și mâncărimile cauzate de acestea.

Filtrul HEPA H13 pentru captarea nanoparticulelor

Filtrul HEPA H13 reține și cele mai mici nanoparticule cu o eficiență de 99.95%, asigurând faptul că aerul eliminat din aspirator este curat, sigur și fără agenți iritanți. Eficiența dispozitivului depinde de utilizarea sa corectă, așadar, te rugam să consulți manualul de utilizare. Filtrul este îmbunătățit cu un tratament special antibacterian care omoară bacteriile la contact și evită împrăștierea mirosurilor neplăcute.

Tehnologie ciclonică pentru aspirare puternică

Aspiratorul folosește tehnologia ciclonică fără sac pentru separarea murdăriei, ceea ce asigură o curățare în profunzime care îndepărtează praful, alergenii și altele, oferind un mediu mai sănătos cu mai puțini agenți iritanți.

Trei metode pentru o casă mai curată și mai sigură

Acest aspirator compact și ușor este conceput special pentru a aduce mai multă putere în mâinile tale, făcând procesul de curățenie mai ușor, mai rapid și mai eficient, prin trei tehnologii excelente.

Elimină agenții iritanți

Ploșnițele de pat sunt insecte care se hrănesc cu sânge uman, de obicei noaptea. Mușcăturile lor pot cauza diverse reacții ale corpului, inclusiv iritații ale pielii, efecte psihologice și simptome alergice. Prin utilizarea regulată a aspiratorului Rovus Nano UV, reduci semnificativ șansele de a fi mușcat de aceste creaturi.

Dezinfectare

Lampa UV ajută la dezinfectarea tuturor pieselor tapițate din casă. Dezinfectarea cu acest dispozitiv oferă un mediu mai sănătos pentru toată familia datorită eliminării celor mai mici virusuri și bacterii.

Mai puține simptome alergice

Dacă suferi de alergie sau astm, curățarea cu aspiratorul Rovus Nano UV va aduce beneficii pentru sănătatea ta. Utilizarea regulată a acestui produs va reduce simptomele de alergie.

Elimină nanoparticulele dăunătoare

Aspiratorul Rovus Nano UV este dotat cu un filtru puternic HEPA H13, astfel că va elimina cele mai mici creaturi dăunătoare de pe covor, draperii, cearșafuri și de pe mese, și va reduce simptomele de alergie și astm.

Atașamente pentru a beneficia de utilizări multiple în casă

Aspiratorul vine cu două atașamente suplimentare, ușor de montat, pentru o mai mare putere de curățare oriunde ai nevoie.

Economie de bani

Tehnologia ciclonică fără sac nu are doar scopul de a face utilizarea mai convenabilă și mai ușoară, ci te ajuă să și faci economii pentru că nu trebuie să cumperi saci.

Prietenos cu mediul înconjurător

Nu este nevoie să folosești produse de curățare pe materialele textile, cum ar fi substanțele chimice care sunt dăunătoare mediului și pot avea un miros neplăcut. Curăță filtrul folosind doar apă de la robinet.

Compartiment de praf fără sac

Inima acestui sistem este un compartiment de praf transparent, fără sac, care te lasă să vezi ce ai aspirat, oferindu-ți mai mult control asupra procesului.

2 viteze

Aspiratorul de mână poate funcționa la două viteze pentru diverse operațiuni pe care vrei să le faci.

Putere de aspirare de 7-19 kPa

Are o putere de aspirare de la 7 la 10 kPa – suficient pentru a se ocupa de murdăria dificilă și de cele mai delicate suprafețe.