Trandafiri criogenati in cupola sticla 15×30 cm, 3 fire, diferite culori, Livrare rapida in toata tara prin SameDay sau in EasyBox. Plata cu card, OP sau numerar la livrare, Preț 320 lei

aprilie 27, 2021
Greutate 2 kg
Tip aranjament Cupola flori criogenate
Culoare Alb, Mov, Portocaliu, Rosu, Roz
Diametru 15 cm
Inaltime 30 cm
Baza Lemn culoare neagra

Cupola cu 3 fire trandafir criogenat diverse culori pe pat de muschi natural conservat si flori decorative conservate. Cupola de sticla are baza din lemn culoare neagra, diametru de 15 cm si inaltimea de 30 cm. Aranjamentul floral poate fi personalizat, trandafirii criogenati sunt disponibili in culorile alb, roz, mov, rosu si portocaliu. Se poate alege culoarea fiecarei flori de trandafir nemuritor in parte.

Trandafirul criogenat este realizat din trandafir natural caruia i s-au aplicat procedee de conservare. Conservarea (criogenarea) ii confera o durabilitate mare in timp, motiv pentru care se mai numeste “trandafir nemuritor“. Floarea de trandafir (capatul) are cca 6 cm diametru si 5-6 cm inaltime. Plantele naturale conservate cu rol decorativ pot diferi de la un aranjament la altul cantitativ, coloristic, ca pozitie.

Cupola de sticla cu 3 trandafiri nemuritori diferite culori reprezinta un decor apreciat si potrivit in orice incapere. Ofera un cadou estetic si durabil, care se va bucura de aprecierea persoanei dragi mult timp. Personalizeaza-l, alege culorile preferate pentru trandafiri.

Nu necesita udare ori alta forma de ingrijire. Nu trebuie pozitionat sub actiunea directa a razelor de soare.