Trandafir criogenat in cupola sticla 12×15 cm, 1 fir, diferite culori, livrare rapida in toata tara prin SameDay sau in EasyBox. Plata cu card, OP sau numerar la livrare, Pret 127 lei

aprilie 27, 2021
Greutate 2 kg
Tip aranjament Cupola flori criogenate
Culoare Alb, Mov, Portocaliu, Rosu, Roz
Diametru 12 cm
Inaltime 15 cm
Baza Lemn culoare neagra

Cupola cu 1 fir trandafir criogenat diverse culori pe pat de muschi natural conservat si flori decorative conservate. Cupola de sticla are baza din lemn culoare neagra, diametru de 12 cm si inaltimea de 15 cm. Aranjamentul floral poate fi personalizat, trandafirul criogenat este disponibil in culorile alb, roz, mov, rosu si portocaliu. Se poate alege culoarea dorita a florii de trandafir nemuritor.

Trandafirul criogenat este realizat din trandafir natural caruia i s-au aplicat procedee de conservare. Conservarea (criogenarea) ii confera o durabilitate mare in timp, motiv pentru care se mai numeste “trandafir nemuritor“. Floarea de trandafir (capatul) are cca 6 cm diametru si 5-6 cm inaltime. Plantele naturale conservate cu rol decorativ pot diferi de la un aranjament la altul cantitativ, coloristic, ca pozitie.

Cupola de sticla cu 1 trandafir nemuritor diferite culori reprezinta un decor apreciat si potrivit in orice incapere. Ofera un cadou estetic si durabil, care se va bucura de aprecierea persoanei dragi mult timp. Personalizeaza-l, alege culorea preferata pentru trandafir.

Nu necesita udare ori alta forma de ingrijire. Nu trebuie pozitionat sub actiunea directa a razelor de soare.